ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Αυτεπάγγελτη δίωξη για το πέρασμα των μαθητών από το αυτοσχέδιο Καρέλι

Το θέμα προέκυψε χθες, μετά την μεγάλη κατολίσθηση στον δρόμο που μαθητές από τα χωριά της Ναυπακτίας, κατευθύνονταν στο σχολείο στο Θέρμο.

Συγκεκριμένα, η χθεσινή σφοδρή κακοκαιρία είχε ως αποτέλεσμα να γίνει κατολίσθηση στην επαρχιακή οδό Λουτρών Στάχτης – Θέρμου, με αποτέλεσμα το λεωφορείο που είχε μεταφέρει τους μαθητές από τα χωριά Φαμήλα και Στράνωμα στο Θέρμο το πρωί, να μην μπορεί να πραγματοποιήσει το μεσημεριανό δρομολόγιο.

Οι μαθητές στην επιστροφή τους, αφού ο δρόμος ηλταν κλειστός, αναγκάστηκαν να διασχίσουν αυτοσχέδια γέφυρα πάνω από το «φουσκωμένο» ποτάμι, ή να μπουν σε σιδερένιο κουβούκλιο (Καρέλι), με προφανή τον κίνδυνο για την ζωή τους

Το θέμα προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, με τον δήμαρχο Θέρμου να προαναγγέλει μηνύσεις. Υπενθυμίζουμε πως η Γέφυρα ενώνει Θέρμο με Ναυπακτία

Αμεση όπως φαίνεται ήταν η αντίδραση της Εισαγγελία του Αγρινίου, για το σοβαρό περιστατικό.

Ο Εισαγγελέας κινήθηκε αυτεπάγγελτα μετά και τα σχετικά δημοσιεύματα και τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη παίρνει καταθέσεις απο εμπλεκομένους, ώστε να διαπιστωθεί εαν στοιχειοθετειται το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο.

Related Articles

Back to top button