ΑΘΛΗΤΙΚΑΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Άστραψε και βρόντηξε ο Χρυσανθόπουλος: Πυρά κατά Τσουκαλά για χρέη και ατασθαλίες – Το ευχαριστώ στον Γκολιόπουλο

Την παραίτησή του υπέβαλε πριν λίγο κατά τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, ο πρόεδρος του Ναυπακτιακού Αστέρα, Λάμπρος Χρυσανθόπουλος.

Η ομάδα βρέθηκε ένα βήμα πριν την άνοδό της στην Β Εθνική φέτος.

“Τα έσοδα της ομάδας ήταν 110.000 και τα έξοδα 270.000” είπε ο πρόεδρος, ο οποίος ήταν γνωστό στην πόλη πως για την ομάδα ξόδεψε πάρα πολλά χρήματα. Άλλωστε, ακόμα και όταν αυτός δεν ήταν στην διοίκηση, ήταν πάντα ο βασικός οικονομικός χορηγός.

Στην ανακοίνωση της παραίτησής του , αναφέρθηκε στα χρέη που παρέλαβε από την προηγούμενη διοίκηση και στον αγώνα που έκανε αυτή την χρονιά. Είπε πως την ομάδα την βοήθησαν φέτος ελάχιστοι άνθρωποι, μεταξύ αυτών ο Ναυπάκτιος Κώστας Γκολιόπουλος, ο οποίος ήταν από εκείνους που ενίσχυσε σημαντικά την ομάδα όπως είπε καθώς και οι: εταιρία nitro ιδιοκτησίας Θέμη Καλαθά, κοτόπουλα Ναυπάκτου Γρηγόρη Κοντοχρήστου, Σταύρος Μπακολιάς ΑΝΕΚ lines-superfast, Τάσος Πολύχρονος κλωστοϋφαντουργία Ναυπάκτου, τεχνική εταιρία Δ. Σακκελάρης, καθώς και ο δήμαρχος Ναυπακτίας Τάκης Λουκόπουλος σε προσωπικό επίπεδο.

Για την προηγούμενη διοίκηση του Ντίνου Τσουκαλά, ο πρόεδρος του Ναυπακτιακού, είπε πως άφησε την ομάδα με μεγάλα χρέη, “οι παίχτες είχαν πάρει μόνο τις προκαταβολές” είπε.

Η επόμενη διοίκηση, είπε, παραλαμβάνει την ομάδα με μηδενικό χρέος.

Δείτε ολόκληρη την εισήγηση του Λάμπρου Χρυσανθόπουλου στην Γενική Συνέλευση του Ναυπακτιακού:

Δείτε το Α μέρος:

Δείτε ο β μέρος:

Ο Λάμπρος Χρυσανθόπουλος, μας ανέφερε επίσης και την προσφορά της AEGEAN αδελφοί Βαρέλα και του ΕΚΟ αδελφών ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ σε καύσιμα για τις μετακινήσεις των παικτών της ομάδας!!

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close