ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Art Garden Festival στον κήπο του Ξενία Ναυπάκτου

Την ερχόμενη Δευτέρα, 1 Αυγούστου, ανοίγει τις πόρτες του, το Art Garden Festival και μας υποδέχεται στον φιλόξενο χώρο του κήπου του Ξενία στην παραλία του Γριμπόβου στην Ναύπακτο.

ADS

Στον χώρο θα εκτίθενται τα έργα 28 καλλιτεχνών δημιουργώντας ένα εικαστικό μονοπάτι διαφορετικών μορφών εικαστικής έκφρασης.

Στις τρεις μέρες του φεστιβάλ, 1, 2,και 3 Αυγούστου, ο επισκέπτης, εκτός από την έκθεση έργων ζωγραφικής, κόμικ, μικτής τεχνικής, installation, flip book, ενδυματολογίας, θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει συναυλίες και εικαστικά δρώμενα.

13737566_10210146956134755_696140818934937697_o

Την πρώτη βραδιά, Δευτέρα 1 Αυγούστου, θα απολαύσουμε στον χώρο τους Groovin’ High που θα μας ταξιδέψουν σε ρυθμούς swing, bossa nova, waltz, bolero κ.α. Το ρεπερτόριο της μπάντας περιλαμβάνει διασκευές κυρίως από jazz standards με αναφορές και σε άλλα σύγχρονα μουσικά ρεύματα σε ύφος πάντα gypsy jazz.
Μέλη:
Saxophones: Διονύσιος Μουζάκης
Manouche Guitars: Γιώργος Παπαβασιλείου – Κωνσταντίνος Γκολφινόπουλος
Double Bass: Γιώργος Κατσίκας
Φωνητικά: Εύα Λαύκα
Special guest: Μαρία Μαρκοπούλου

Την Τρίτη 2 Αυγούστου, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα πρωτότυπο εικαστικό audio installation σε συνδυασμό με live painting performance. Μέσα από τις σύγχρονες πειραματικές και ορχηστρικές μουσικές συνθέσεις της Βασιλικής Παπαϊωάννου, οι μελωδίες μετατρέπονται σε χρώμα και μεταφέρονται στον καμβά από εικαστικούς καλλιτέχνες σε ένα παιχνίδι σύνδεσης μουσικής-ζωγραφικής.

Την Τετάρτη 3 Αυγούστου, H συνθέτης – performer Βασιλική Παπαϊωάννου, έρχεται στο Art Garden Festival της Ναυπάκτου, για να παρουσιάσει τις μουσικές “εξομολογήσεις” της…. Μας προσκαλεί στο Confessions Live IIΙ, ένα εξομολογητικό, ακουστικό live, με original τραγούδια από το υλικό του επικείμενου προσωπικού άλμπουμ της, αλλά και αναφορές σε indie, rock, jazz, funk, blues.
Μαζί της, μοναδικοί ήχοι από κιθάρες, πλήκτρα και κρουστά, άλλοτε ατμοσφαιρικοί και αέρινοι, άλλοτε διασκεδαστικά ρυθμικοί, δημιουργούν ένα μουσικό αποτέλεσμα που… δε θα θέλεις μόνο να ακούσεις… αλλά να αφεθείς στο groove του… και να το ζήσεις!!

Επιμέλεια, Φωνητικά, Ακουστική κιθάρα: Βασιλική Παπαϊωάννου
Ηλεκτρική & Ακουστική κιθάρα, Effects: Νίκος Νούλας
Πλήκτρα: Μιχάλης Ανδρεαδάκης
Κρουστά: Νάνσυ Αγγελάκη

Είσοδος φεστιβάλ ελεύθερη.

13668684_10210146953574691_7007315562449176364_o

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button