ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Art Garden Festival: Σήμερα ένα πρωτότυπο εικαστικό audio installation σε συνδυασμό με live painting performance

Άνοιξαν χθες οι πόρτες του Art Garden Festival στον κήπο του Ξενία Ναυπάκτου  στην παραλία του Γριμπόβου.Στο χώρο θα εκτίθενται τα έργα 28 καλλιτεχνών, δημιουργώντας ένα μονοπάτι διαφορετικών μορφών εικαστικής έκφρασης.

Στις τρεις μέρες του φεστιβάλ, 1, 2,και 3 Αυγούστου, ο επισκέπτης, εκτός από την έκθεση έργων ζωγραφικής, κόμικ, μικτής τεχνικής, installation, flip book, ενδυματολογίας, θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει συναυλίες και εικαστικά δρώμενα.

Την Τρίτη, 2 Αυγούστου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα πρωτότυπο εικαστικό audio installation σε συνδυασμό με live painting performance. Μέσα από τις σύγχρονες πειραματικές και ορχηστρικές μουσικές συνθέσεις της Βασιλικής Παπαϊωάννου, οι μελωδίες μετατρέπονται σε χρώμα και μεταφέρονται στον καμβά από εικαστικούς καλλιτέχνες σε ένα παιχνίδι σύνδεσης μουσικής-ζωγραφικής.

Την Τετάρτη, 3 Αυγούστου, H συνθέτης – performer Βασιλική Παπαϊωάννου, έρχεται στο Art Garden Festival της Ναυπάκτου, για να παρουσιάσει τις μουσικές “εξομολογήσεις” της….
Μας προσκαλεί στο Confessions Live IIΙ, ένα εξομολογητικό, ακουστικό live, με original τραγούδια από το υλικό του επικείμενου προσωπικού άλμπουμ της, αλλά και αναφορές σε indie, rock, jazz, funk, blues.

papaioannou_vassiliki_2015_10_001

Μαζί της, μοναδικοί ήχοι από κιθάρες, πλήκτρα και κρουστά, άλλοτε ατμοσφαιρικοί και αέρινοι, άλλοτε διασκεδαστικά ρυθμικοί, δημιουργούν ένα μουσικό αποτέλεσμα που… δε θα θέλεις μόνο να ακούσεις… αλλά να αφεθείς στο groove του… και να το ζήσεις!!”

Επιμέλεια, Φωνητικά, Ακουστική κιθάρα: Βασιλική Παπαϊωάννου

Ηλεκτρική & Ακουστική κιθάρα, Effects: Νίκος Νούλας
Πλήκτρα: Μιχάλης Ανδρεαδάκης
Κρουστά: Νάνσυ Αγγελάκη

Είσοδος φεστιβάλ ελεύθερη

Related Articles

Back to top button