ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Αποχή και η παράταξη Κοτσανά από το ΔΣ του δήμου Ναυπακτίας

Ανακοίνωση-καταγγελία εξέδωσε και η παράταξη Κοτσανά, με αφορμή την δια περιφοράς συνεδρίαση του σημαντικού θέματος της χρηματοδότησης του αλιευτικού καταφυγίου.

Δείτε την ανακοίνωση:

Ανοιχτή επιστολή Προς: Τον πρόεδρο του Δημ.Συμβουλίου. 
ΘΕΜΑ:Δήλωση Μη Συμμετοχής μας στο αυριανό “δια περιφοράς” Δημοτικό Συμβούλιο.
κ.Πρόεδρε η αυριανή σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου “δια περιφοράς”θεωρούμε ότι είναι από μέρους σας άλλη μια εσκεμμένη και εμμονική επιλογή, που έχει ως μοναδικό στόχο τη “φίμωση” του συνόλου της αντιπολίτευσης.κ.Πρόεδρε λόγω του ότι ο “κόμπος έχει φτάσει στο χτένι” και η απαξίωση του θεσμού από πλευράς σας έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, αρνούμαστε συνειδητά να συμμετάσχουμε σε αυτή την ελλιπή διαδικασία, που ουσιαστικά την καθιστά εκ προοιμίου μια “βουβή διεκπεραίωση” ψηφίζοντας με email “ναι ή όχι” σημαντικά θέματα της ημερήσιας διάταξης χωρίς να μας δίνεται η δυνατότητα για ανακοινώσεις, ερωτήσεις και τοποθετήσεις.

Η απόφαση μας αυτή ελήφθη διότι δεν διανοούμαστε σε καμία περίπτωση να “νομιμοποιήσουμε” με την συμμετοχή μας μια συνεδρίαση “παρωδία” όπως είναι η αυριανή.
                       Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι,                        Κοτσανάς Ανδρέας                        Ασημακόπουλος Νικόλαος                        Καλαβρουζιώτη Παναγιώτα

Related Articles

Back to top button