ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Απειλές και εκβιασμούς καταγγέλει ο πρόεδρος του Ασπριά Ναυπακτίας – Οι προεκλογικές βαρέλες

Σοβαρή καταγγελία έκανε πριν λίγο ο πρόεδρος του χωριού Ασπριά της Ναυπακτίας, Γιώργος Τηλιγάδας – Κάνει λόγο για προεκλογικά ρουσφέτια με βαρέλες, χωρίς μελέτες και επιβλέποντες μηχανικούς.

Δείτε την καταγγελία:

Ως πρόεδρος της Τ.Κ. Ασπριά θεωρώ υποχρέωση μού να ενημερώσω για το ρουσφέτι που ετοιμάζει η Δημοτικη Αρχή μια εβδομάδα πριν τις εκλογές.
Χωρίς να έχει υλοποιηθεί, ούτε κατά το ήμισυ, το τεχνικό πρόγραμμα και χωρίς να έχουν πραγματοποιηθεί ενέργειες για την επίλυση άλλων σοβαρότερων ζητημάτων,για τα οποία έχουν γίνει αιτήσεις από μένα και από συγχωριανούς μου εδώ και πολύ καιρό.

Η Δημοτικη αρχή σε υπόγεια συνεργασία και απειλές προς το πρόσωπο μου με τον υποψήφιο πρόεδρο της παράταξης τους , ο οποίος δεν έχει και καμία αρμοδιότητα, αποφάσισαν χωρίς να με ενημερώσουν,στα κρυφά, να ρίξουν τσιμέντα σε κάποια σημεία του χωριού, αυτά που θέλουν εκείνοι, χωρίς καμία μελέτη , καμία έγκριση ,κανέναν επιβλέπων μηχανικό του δήμου όπως με ενημέρωσε η Τεχνική υπηρεσία και χωρίς να τους έχω υποδείξει εγώ κάτι.

Μετά από έξι ημέρες επικοινωνίας με τους υπεύθυνους οι οποίοι συνεχίζουν να με αγνοούν , επειδή διάλεξα να ακολουθήσω άλλη παράταξη και δεν ενστερνιζομαι τις αντιλήψεις τους, βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να εφαρμόσω τα νόμιμα.
Δεν θα έχω καμία ευθύνη για αυτά που θα ακολουθήσουν, εάν και εφόσον προχωρήσουν σ αυτές τις ρουσφετοδουλειες.

Υ.Γ. Σε επικοινωνία που είχα με τον κύριο που θα εκτελέσει το έργο, τον ρώτησα ποιος του έδωσε αυτές τις εντολές και μου είπε ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος κ. Κοτρωνιάς.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Με εκτίμηση
Ο πρόεδρος Ασπριά
Τηλιγαδας Γεώργιος

Related Articles

Back to top button