ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Άνοιξε νέο κατάστημα Μασούτης στο κέντρο της Ναυπάκτου

Ένα υπερπλήρες Σούπερ Μάρκετ Μασούτης ανοίγει σήμερα τις πύλες του στο κέντρο της Ναυπάκτου.

Η Μασούτης μπαίνει δυναμικά στην αγορά της Ναυπάκτου, με ένα εξαιρετικό σε ποιότητα και αισθητική κατάστημα.

ADS

Πρόκειται για το μεγαλύτερο μέχρι στιγμής Σούπερ Μάρκετ στο κέντρο της πόλης, το οποίο μάλιστα θα εξυπηρετεί το κοινό και από τους δύο κεντρικούς δρόμους. Βρίσκεται απέναντι από το Ξενία, εκεί που στεγαζόταν το κατάστημα με υλικά οικοδομών του Γρηγόρη Σύψα. Η επένδυση που κάνει η γνωστή αλυσίδα των Σούπερ Μάρκετ Μασούτης, είναι ιδιαίτερα μεγάλη, κάτι που φαίνεται να είναι στους αναπτυξιακούς στόχους της εταιρείας, αφού φέτος η επέκτασή της ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Στο κατάστημα, το οποίο αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα, με εισόδους στις δύο κεντρικές οδούς τησ πόλης, λειτουργεί τμήμα με ολόφρεσκα προϊόντα μαναβικής, τμήμα κρεοπωλείου με ιδιαίτερη ποικιλία κρεατικών και κρεατοσκευασμάτων,  τμήμα κοπής αλλαντικών και τυροκομικών με πλούσια ποικιλία. Η πρόσβαση είναι εύκολη, αφού ακριβώς απέναντι, υπάρχει άνετος χώρος για parking, από το Ξενία.

Οι πελάτες μπορούν να απολαμβάνουν καθημερινά μια μοναδική εμπειρία αγορών που χαρακτηρίζεται από ποιότητα, ποικιλία, οικονομία κι εξυπηρέτηση, μεγάλες προσφορές, μοναδικά προνόμια κι εκπτώσεις από την προσωπική mas card. 

Με το νέο κατάστημα στη Ναύπακτο, η Μασούτης συνεχίζει την ανάπτυξή της και μεγαλώνει το δίκτυο της, αριθμώντας στο σύνολο 368 καταστήματα. Κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, βρίσκεται κοντά στον Έλληνα καταναλωτή και τις ανάγκες του, δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας και στηρίζει την ελληνική οικονομία.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button