ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Ανάπλαση Ναυπάκτου: «Κορωνοϊό» έπαθε το έργο

Ανάστατοι είναι οι επαγγελματίες του λιμανιού της Ναυπάκτου αλλά και πολίτες, αφού το έργο της ανάπλασης φαίνεται να…κόλλησε!

ADS

Τα συνεργεία έχουν σταματήσει κάθε εργασία από την προηγούμενη Πέμπτη και κανείς δεν ξέρει πως θα προχωρήσει το έργο. Ο ένας από του δύο κεντρικούς δρόμους της πόλης είναι κλειστός κι η κυκλοφορία διεξάγεται αποκλειστικά από την οδό Τζαβέλλα που έχει γίνει διπλής κυκλοφορίας.

Το υλικό, η πέτρα δηλαδή που θα χρησιμοποιηθεί, ακόμα δεν έχει εμφανιστεί στον χώρο του εργοταξίου, χωρίς κανείς να ξέρει αν έχει παραγγελθεί.

Πριν περίπου έναν μήνα, ο εργολάβος είχε εμφανίσει ως υλικό μια διαφορετική πέτρα από αυτή που περιέγραφε η μελέτη, με αποτέλεσμα να απορριφθεί από την Αρχαιολογική υπηρεσία.

Η ενημέρωση του δήμου

Επικοινωνήσαμε με τον αντιδήμαρχο της Τεχνικής Υπηρεσίας, Ζαχαρία Χοχτούλα, ο οποίος μας ενημέρωσε πως το έργο συνεχίζεται κανονικά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Η καθυστέρηση των τελευταίων ημερών οφείλεται στο ότι έπρεπε να δοθούν οι απαραίτητες άδειες στις εταιρείες τηλεφωνίας για τα δίκτυα, προκειμένου να συγκεντρωθούν σε ένα σημείο. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο αντιδήμαρχος στην ενημέρωσή του, δεν γνώριζε εάν ο εργολάβος έχει παραγγείλει τελικά την προβλεπόμενη πέτρα.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του npress.gr στο δίκτυο των εταιρειών, βρέθηκε ένα δίκτυο της Cosmote το οποίο δεν γνώριζαν πότε και πως αδειοδοτήθηκε.

Δείτε σημερινές εικόνες του έργου:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button