ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Ανάπλαση Ναυπάκτου: Δέσμευση Γκίζα στο ΔΣ της Ομοσπονδίας για άνοιγμα του δρόμου στα μέσα Ιουλίου

Συνάντηση με τα μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας Ναυπάκτου, είχε ο δήμαρχος Ναυπακτίας, Βασίλης Γκίζας.

Στην συνάντηση τα μέλη εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για την καθυστέρηση του έργου και έλαβαν διαβεβαίωση πως θα έχει παραδοθεί τουλάχιστον ο δρόμος έως τα μέσα Ιουλίου.

Δείτε την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

Το ΔΣ της Ομοσπονδίας στα πλαίσια των προσπαθειών του για γρήγορη αποπεράτωση του έργου της ανάπλασης στην οδό Μπότσαρη  και την περιοχή του λιμανιού, προκάλεσε συνάντηση στα γραφεία της Ομοσπονδίας με τον Δήμαρχο κ. Γκίζα και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Χοχτούλα.

  Μετά από εκτενή και λεπτομερή συζήτηση επί του θέματος και αφού εκφράστηκε η ανησυχία αλλά και η αγανάκτηση όλων των μελών του Δ.Σ για την καθυστέρηση του έργου και την τεράστια πτώση του τζίρου των επιχειρήσεων, πήραμε την διαβεβαίωση του κ. Δημάρχου ότι στα μέσα Ιουλίου η οδός Μπότσαρη θα δοθεί στην κυκλοφορία για τα αυτοκίνητα, ενώ το έργο επί της οδού Τζαβέλα θα ξεκινήσει αρχές Σεπτεμβρίου.

  Μετά από αυτή την εξέλιξη, το ΔΣ της Ομοσπονδίας θα συνεχίσει των αγώνα του για την όσο το δυνατόν γρηγορότερη αποκατάσταση του έργου, προς όφελος τόσο των επαγγελματιών όσο και των συμπολιτών μας.  

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

     Ο Πρόεδρος                                                                                                          Ο Γραμματέας

Δαβανέλλος Θέμης                                                                                               Μπακατσιάς Βασίλειος

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close