ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

ALL 4 PAUL: Εκστρατεία για τον Πωλ από το Σκάλωμα Φωκίδας για τεχνητό πόδι

Εκστρατεία ευαισθητοποίησης για τον νεαρό που έχασε το πόδι του σε τροχαίο

Η περίπτωση του 35χρονου Πολύκαρπου (Πωλ) Τσιγγενόπουλου από το Σκάλωμα Φωκίδας αγγίζει τις καρδιές μας και μας υπενθυμίζει την ανάγκη για την ύπαρξη ανθρώπινης αλληλεγγύης. 

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα, στο οποίο δεν υπήρχε δική του υπαιτιότητα, στις 17 Δεκέμβριο 2011, ανάγκασε τους γιατρούς να του αφαιρέσουν το αριστερό του πόδι κάτω από το γόνατο, σε ηλικία μόλις 23 ετών.

Η εργασία 

Τα τελευταία 12 περίπου χρονιά δυστυχώς δεν έχει βρεθείκάποιος εργοδότης να του προσφέρει νόμιμη μόνιμη εργασία, η οποία μπορεί να διεκπεραιωθεί και από Α.Μ.Ε.Α.

Με αναπηρία στο 67%, το μοναδικό εισόδημα που έχει είναιτο αναπηρικό επίδομα των 349 ευρώ μηνιαίως.

Το τεχνητό μέλος και η ανάγκη για αντικατάσταση 

Σήμερα, προκειμένου να μπορεί να είναι λειτουργικός στην καθημερινότητά του, ο Πολύκαρπος χρειάζεται άμεσα αλλαγή του προσθέτου μέλους βάδισής του, μιας και το προηγούμενο (το οποίο είχε καταφέρει να αποκτήσει από την βοήθεια των φίλων του) έχει φθαρεί και δεν μπορεί πλέοννα υποστηρίξει την διαμόρφωση του κολοβώματος, το οποίο έχει υποστεί αλλαγή στην μορφολογία του με το πέρασμα των χρόνων.

Εκστρατεία ευαισθητοποίησης 

Η εκστρατεία ευαισθητοποίησης ALL 4 Paul, έχει ως στόχονα συγκεντρωθεί το ποσό των 13.000,00 ευρώ που απαιτείται για την αντικατάσταση του τεχνητού μέλους βάδισης.

Μέσα από την εκστρατεία ευαισθητοποίησης μπορεί να δοθεί στον Πωλ η ευκαιρία που χρειάζεται για να επιστρέψει στον αγώνα της ζωής, αλλά και να πραγματοποιήσει το όνειρό του, να συμμετάσχει στους Παραολυμπιακούς αγώνες.

Πέρα από την αθλητική πτυχή, η εκστρατεία επίσης στοχεύει στην εύρεση μόνιμης εργασίας για τον Πωλ, προσφέροντάς του μια νέα αρχή γεμάτη αυτοπεποίθηση και αξιοπρέπεια και δίνοντάς του την δυνατότητα να δημιουργήσει οικογένεια μαζί με την σύντροφο του Ηρώ.

Οποιοσδήποτε θέλει να υποστηρίξει την προσπάθεια του Πολύκαρπου για την αγορά του νέου τεχνητού μέλους,μπορεί να κάνει απευθείας δωρεά στον λογαριασμό που υπάρχει στο όνομά του, στην τράπεζα Πειραιώς.

GR9801721570005157037405251

Αιτιολογία: Δωρεά για αγορά τεχνητού μέλους

Τηλέφωνο επικοινωνίας για προσφορά εργασίας στον Πωλ : 695 8098998

Με την ευγενική πρωτοβουλία της Plan Consulting Group

Ας βοηθήσουμε τον Πολύκαρπο αυτά τα Χριστούγεννα να συνεχίσει να πιστεύει στα όνειρά του.

Related Articles

Back to top button