ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Αλαλούμ με το κρούσμα του ΕΠΑΛ Ναυπάκτου – Το σχολείο έκλεισε αλλά η μαθήτρια «ψάχνει» τον ΕΟΔΥ!

Ιδιαίτερα αναστατωμένη η οικογένεια της μαθήτριας

Ένα τεράστιο αλαλούμ έχει δημιουργηθεί μετά το προχθεσινό κρούσμα στο ΕΠΑΛ Ναυπάκτου. Το σχολείο έκλεισε μέχρι την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, καθώς όπως λέει το σχολείο, επικρατούν ιδιαίτερες συνθήκες. Στο σχολείο αυτό, οι μαθητές αλλάζουν αίθουσες κατά την διάρκεια των μαθημάτων και γι αυτό υπάρχει κίνδυνος να είχε μεταφερθεί ο ιός και σε άλλες αίθουσες.

Ως εδώ, όλα καλά. Όμως, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που έχει το npress, τα πράγματα με το κρούσμα, φαίνεται να περιπλέκονται κάπως.

Η μαθήτρια λοιπόν, βγήκε θετική στο rapid test και οι οδηγίες που πήρε από τους γιατρούς, είναι να μην ανησυχεί, θα γίνει και το μοριακό! Αυτό! Να μην ανησυχεί… Ούτε οδηγίες, ούτε καραντίνα. Η οικογένεια πλέον έχει αναστατωθεί μαθαίνοντας για το κρούσμα της κόρης, αλλά δεν έχει πληροφόρηση από πουθενά. Την ίδια ώρα μάλιστα που δέχεται τηλεφωνήματα και από τους δασκάλους του δημοτικού που πηγαίνει το άλλο παιδί τους, αλλά δεν ξέρουν τι να απαντήσουν. Ούτε καν το αδερφάκι δεν έχει κάνει τεστ.

Σήμερα, ήταν η μέρα που θα λάμβαναν ενημέρωση για το αποτέλεσμα του μοριακού τεστ. Κανένα φως όμως. Όχι μόνο δεν έλαβε καμία ειδοποίηση η οικογένεια, αλλά όταν προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον ΕΟΔΥ, δεν κατάφερε να βγάλει άκρη. Η μητέρα τηλεφώνησε στο Μεσολόγγι, στην Πάτρα, στην Άμφισσα, στον ΕΟΔΥ στην Αθήνα αλλά…τιποτα! Μάλιστα όταν κατάφερε να επικοινωνήσει με κάποιο από τα τμήματα, της είπαν πως δεν έχουν αρμοδιότητα και επειδή είναι από τα τεστ που γίνονται στο κτήριο Τσώνη, τα αποτελέσματα θα βγουν από τον ΕΟΔΥ Αττικής!!!

Τώρα βέβαια πως γίνεται, ένα σχολείο να έχει κλείσει για τόσες ημέρες χωρίς να υπάρχει αποτέλεσμα μοριακού τεστ, ενώ την ίδια ώρα η οικογένεια δεν έχει υποχρεωθεί σε καραντίνα, δεν γίνεται εύκολα αντιληπτό.

Πάντως μία απάντηση στο μοριακό τεστ, θα μπορούσε να διαφωτίσει λίγο την κατάσταση!

Related Articles

Back to top button