ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Αιχμές Κοτσανά: Λύσσαξαν από το πολύ…αλάτι!

Αιχμές απο Ανδρέα Κοτσανά για Κοτρωνιά Κούκουνα και στήριξη σε Περιφέρεια και Μαρία Σαλμά

Τα όσα είπαν στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας Κοτρωνιάς και Κούκουνας, για πλημμελή καθαρισμό του επαρχιακού δικτύου από την Περιφερειακή αυτοδιοίκηση που έχει την ευθύνη, σχολίασε με ανάρτησή του ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος Ανδρέας Κοτσανάς.

Δείτε την ανάρτηση:

♦️”ΛΥΣΣΑΞΑΝ από το πολύ…ΑΛΑΤΙ ”.

‼️Εντύπωση προκάλεσε στο χθεσινό Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ναυπακτίας η “λυσσαλέα” και συντεταγμένη επίθεση των κ.Κοτρωνιά-Κούκουνα εναντίον της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος καταλογίζοντας της ότι οι καθαρισμοί στο ορεινό επαρχιακό δίκτυο ήταν “δήθεν” πλημμελείς και η ποσότητα του αλατιού ανεπαρκής!!!
🔴Είναι πρόδηλο για τους “Παροικούντες την Ιερουσαλήμ” ότι αυτή η επίθεση είχε να κάνει με την ύστατη προσπάθεια από μεριάς τους για να σώσουν τα “κεκτημένα” τα οποία διατηρούσαν επί σειρά ετών οι συγκεκριμένοι κύριοι στην ορεινή Ναυπακτία.
🔶ΥΓ.Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συντονισμός και οι καθαρισμοί του ορεινού επαρχιακού δικτύου από την Αντιπεριφερειάρχη κ.Σαλμά κατά την πρόσφατη κακοκαιρία ήταν πιο υποδειγματικοί από ποτέ, κάτι που ενόχλησε και “χάλασε την σούπα” των συγκεκριμένων κυρίων οι οποίοι “αλώνιζαν” ανεξέλεγκτα όλα αυτά τα χρόνια στα ορεινά με ό,τι αυτό φυσικά συνεπάγεται…

Related Articles

Back to top button