ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Άγρια βεντέτα στην Ναύπακτο: Του άνοιξαν το κεφάλι μόλις αποφυλακίστηκε – Ήταν 20 χρόνια φυλακή για φόνο

Άγριο βεντέτα στην Ναύπακτο – Στο νοσοκομείο το θύμα του ξυλοδαρμού

Σύμφωνα με πληροφορίες του npress, ένας τσιγγάνος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στην Ναύπακτο. Ο άτυχος άνδρας, είχε μόλις αποφυλακιστεί για φόνο.

Πρόκειται για έναν 52χρονο άνδρα, που αποφυλακίστηκε χθες στις 4 το απόγευμα από τις φυλακές του Μαλανδρίνου. Ο 52χρονος είχε φυλακιστεί πριν 20 χρόνια, για την δολοφονία με μαχαίρι ενός άλλου τσιγγάνου, γιου του κλαρινίστα «Μούχα». Ο 50χρονος σύμφωνα με πληροφορίες, εξέτιε την ποινή του ως πολύ ήσυχος άνθρωπος, ενώ χθες, όταν τον ενημέρωσαν πως αποφυλακίζεται, έβαλε τα κλάμματα! Το ίδιο κλάμα που είχε όταν φυλακίστηκε 20 χρόνια πριν! Ένα αγαθό παιδί λένε στις φυλακές του Μαλανδρίνου, που όμως το είχαν ξεχάσει όλοι οι δικοί του. Δεν είχε κανέναν. Μάζευε γόπες από το προαύλιο για να καπνίσει. Κανένα επισκεπτήριο, κανένα ενδιαφέρον. Ο πατέρας του «Μπέμπης», ένας από τα μεγαλύτερα ονόματα στο κλαρίνο, πέθανε πριν χρόνια. Τα άλλα αδέρφια του έχουν φύγει από τον καταυλισμό του Σκα και ζουν σε άλλες περιοχές. Να σημειώσουμε πως αποφυλακίστηκε χωρίς να έχει αιτηθεί ποτέ άδεια, όπως είχε διακαίωμα.

Αμέσως μετά την αποφυλάκισή του, ο 52χρονος, πήγε στην Άμφισσα. Από εκεί πήρε το λεωφορείο και έφτασε στην Ναύπακτο, όπου κατευθύνθηκε στο σπίτι του, στον καταυλισμό. Όμως οι υπόλοιποι δεν είχαν ξεχάσει και δεν είχαν συγχωρέσει. Όταν τον είδαν, μαζεύτηκαν και του επιτέθηκαν άγρια! Σύμφωνα με πληροφορίες, τον χτύπησαν και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα.

Αυτή την στιγμή, ο 52χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο αλλά οι γιατροί δεν έχουν κανένα τηλέφωνο επικοινωνίας με τον αδερφό ή κάποιον άλλον συγγενή του για να τον ενημερώσουν, όπως μας ενημέρωσαν στο npress.gr.

Related Articles

Back to top button