ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Άγιος Βασίλης με μάσκα, αλλά είναι….άλλης χρονιάς!!

Θα θέλαμε να αποφύγουμε οποιαδήποτε διένεξη αυτές τις γιορτινές μέρες, αλλά δυστυχώς οι «γνωστοί» δεν μας αφήνουν να «αγιάσουμε»!

ADS

Όμως σεβόμενοι την ανάγκη των αναγνωστών μας για ορθή ενημέρωση, είμαστε αναγκασμένοι να «σπάσουμε» την καραντίνα μας και να πούμε δύο πράγματα:

Αρχικά, να τονίσουμε πως η πράξη του προέδρου, παρά τον λίγο «άτυπο» χαρακτήρα της, δεν μας βρίσκει αντίθετους. Ειδικά μάλιστα, που σκοπός της ήταν να δώσει λίγη χαρά στα παιδιά.

Όμως, είναι άλλο πράγμα αυτό και άλλο τα γεγονότα. Και ένα μέσο, έχει υποχρέωση να παρουσιάζει τα γεγονότα.

Σήμερα, έγινε πράγματι μοίρασμα δώρων από τον πρόεδρο του χωριού Μαμουλάδας στα παιδιά. Το επιβεβαιώσαμε εμείς από το ρεπορτάζ, αλλά φαίνεται ξεκάθαρα και από τις εικόνες που έχει αναρτήσει ο ίδιος ο πρόεδρος. (Τοπική ιστοσελίδα που ισχυρίζεται το αντίθετο ψεύδεται είτε από λόγους άγνοιας είτε από άλλα κίνητρα. Άλλωστε, οι κάτοικοι του χωριού ξέρουν…)

Η ίδια τοπική ιστοσελίδα, προσπαθεί να μας πείσει, βάζοντας μάλιστα και διπλές παρενθέσεις (σοβαρά τώρα; Διπλές παρενθέσεις;) πως τα πλάνα είναι αρχείου. Θέλει δηλαδή ο συμπαθής συντάκτης να μας πείσει πως οι εικόνες με τον άγιο βασίλη που μοιράζει δώρα στο χωριό και τους ανθρωπους να φοράνε μάσκα, ειναι…. ((aptapropers’)). (Βάζουμε διπλές παρενθέσεις για να δούμε αν όντως φαίνεται τόσο γιουχου)

Δεν χρειάζεται νομίζουμε να προσθέσουμε κάτι άλλο, μέρα που είναι. Η παραπλάνηση είναι τόσο ((fake)) που όντως είναι μπανάλ!

Καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά!

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker