ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

2nd Nafpaktia Running: Μεγάλες στιγμές στον αγώνα τρεξίματο στην Ορεινή Ναυπακτία

Με επιτυχία ο αγώνας τρεξίματος Ορεινής Ναυπακτίας!

 Με επιτυχία και συμμετοχές που ξεπέρασαν τις προσδοκίες της διοργάνωσης, υλοποιήθηκαν οι 2οι αγώνες ορεινού τρεξίματος, semi trail 24km13km και 7km, την Κυριακή  28 Αυγούστου στην Άνω Χώρα Ορεινής Ναυπακτίας. 

ADS

  Συνδιοργανωτές η περιβαλλοντική οργάνωση Πράσινο+Μπλέ, ο Δήμος Ναυπακτίας και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, σε μια ακόμα προσπάθεια ανάδειξης και προβολής της Ναυπακτίας, δίνοντας έμφαση στην ασφάλεια των αγωνιζομένων και των επισκεπτών.

  Τους αγώνες τίμησαν με τη συμμετοχή και τη παρουσία τουςαθλητές του τρεξίματος άνδρες – γυναίκες και έφηβοι απ’ όλη την Ελλάδα, δείχνοντας την εμπιστοσύνη τους στη διοργάνωση αλλά και θέλοντας να γνωρίσουν την περιοχή.

  Τις βραβεύσεις των νικητών, στους  αγώνες semi trail 24km και 13km, έκαναν, ο πρόεδρος της Κοινότητας Άνω Χώρας Ρέππας Θανάσης, ο εκπρόσωπος του Δασαρχείου Ναυπακτίας Μίχος Φώτης και εκπρόσωποι των χορηγών αγώνων.

Η δράση υποστηρίχτηκε από εταιρίες χορηγούς και προϊόντα:σειρά προϊόντων Arla protein & το βούτυρο LURPAK της ARLA Foods, Όλυμπος χαλβάς της Παπαγιάννης ΑΕΒΕ , Νέα Οδός διαχειριστής της Ιόνιας οδού, Σκλαβενίτης super markets, Wet Hankies αντιμικροβιακά μαντηλάκια της MEGA, συμπληρώματα διατροφή Up Cycle – fit and shape stors, το brand Blackmile, την Europ Assistance στη παροχή Βοήθειας και ασφαλιστικών υπηρεσιών, Advance travel Δυτικής Ελλάδας, evlogia αληθινή γεύση Ελλάδας και Dole κορυφαίες μπανάνες ποιότητας, τα προϊόντα της HENKEL SYOSS REPAIR & GLISS σειρά περιποίησης μαλλιών, κρέμα γενικού καθαρισμού ΒΙΟΝΟL της ROLCO., ενώ συμμετείχαν ενεργά το Κέντρο Υγείας Άνω Χώρας, το Δασαρχείο, η Τροχαία, η Πυροσβεστική Ναυπάκτου, η ομάδα διάσωσης Μεσολογγίου ΕΟΕΔ, καθώς και η τοπική κοινότητα Άνω Χώρας. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ ανήκει στους αγωνιζόμενους και επισκέπτες, οι οποίοι μας τίμησαν ιδιαίτερα με την παρουσία τους και τους περιμένουμε και τον επόμενο χρόνο, 

ανανεώνοντας το ραντεβού μας για τις 03 Σεπτεμβρίου το 2023 !!!

  Η προσπάθεια δεν τελειώνει εδώ, συνεχίζεται με επιμονή και υπομονή για καλύτερους κάθε χρόνο αγώνες και  με στόχο την ανάδειξη της Ορεινής Ναυπακτίας.

 Τα αναλυτικά αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στο επίσημο siteαγώνων www.prasinomple.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button