ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

2001: Στο κατάμεστο club Cinema στην Ναύπακτο (Βίντεο)

Μπορεί η νυχτερινή ζωή φέτος στην Ναύπακτο να είναι κάπως «χαλαρή» λόγω των μέτρων και της κατάστασης, όμως λίγα καλοκαίρια πριν, ήταν το απόλυτο must!

Το club Cinema που δημιουργήθηκε από δύο φίλους στις αρχές της δεκαετίας του ‘90, ήρθε ως φυσική συνέχεια της DISCO 2000 και του Paradise club, που μέχρι τότε μεσουρανούσαν και για δύο δεκαετίες έφερε τα πάνω κάτω στην νυχτερινή ζωή της πόλης. Έγινε αμέσως το πιο in στέκι της πόλης, αλλά μετά τις 1:30 την νύχτα με χιλιάδες κόσμου να έχουν περάσει από εκεί.

Το νυχτερινό δρομολόγιο των νέων τότε ήταν, μέχρι τις 11 στα μπαράκια στο λιμάνι, μετά μέχρι μία στου Σύψα για το επόμενο ποτό και από τις 1:30 ως τις 2:00, όλοι είχαν συγκεντρωθεί στο Cinema όπου γινόταν ο κακός χαμός. Το club αρχικά ήταν μόνο χειμερινό, αλλά στην συνέχεια, αφού έβαλε ισχυρά κλιματιστικά, άνοιξε και καλοκαίρι, κάτι που είχε κάνει νωρίτερα το After Embargo του Τζάθα και πλέον ήταν… «πίτα»!

Λίγα χρόνια μετά, ενοικιάστηκε και το διπλανό κτήριο και έτσι το Club Cinema απέκτησε πρόσβαση προς την παραλία και έγινε ένα ιδανικό club, αντάξιο με εκείνα της παραλιακής στην Αθήνα. Το 2010 όμως, η επιχείρηση εξαγοράστηκε από άλλον ιδιοκτήτη και πήρε την κάτω βόλτα, μέχρι που έκλεισε. Σήμερα η πόλη στερείται ενός τέτοιου κέντρου διασκέδασης, κάτι που θα το ήθελε πολύ η νεολαία.

Δείτε πως ήταν ένα καλοκαιρινό βράδυ στο Cinema το 2001:

Related Articles

Back to top button