ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

17 άτομα του ΔΙΕΚ Ναυπάκτου για εκπαίδευση σε Πορτογαλία και Βιέννη

Μεγάλη επιτυχία αποτελεί για το ΔΙΕΚ Ναυπάκτου η έγκριση του Σχεδίου Μαθησιακής Κινητικότητας ΚΑ1 με δύο ροές, στον τομέα της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, του προγράμματος Erasmus+ 2017 με τίτλο: «Νέες προοπτικές κατάρτισης και επιμόρφωσης στην Ευρώπη».

Η 1η ροή του σχεδίου κινητικότητας στοχεύει στην κατάρτιση μέσω πρακτικής άσκησης 9 σπουδαστών του ΔΙΕΚ Ναυπάκτου της ειδικότητας «Βοηθός Φυσικοθεραπείας» σε κλινικές και κέντρα αποκατάστασης ασθενών στην πόλη Braga της Πορτογαλίας για 2 εβδομάδες.

Η 2η ροή του σχεδίου κινητικότητας έχει ως στόχο την επιμόρφωση 8 ατόμων του προσωπικού του ΔΙΕΚ – εκπαιδευτές και διοικητικό προσωπικό – σε θέματα ηλεκτρονικής μάθησης (e-learning) στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο της Βιέννης.

Η υλοποίηση του σχεδίου κινητικότητας θα δώσει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες – σπουδαστές και προσωπικό του ΔΙΕΚ – να συνεργαστούν με επιχειρήσεις του εξωτερικού και εκπαιδευτικούς φορείς αντίστοιχα, και να γνωρίσουν τις δυνατότητες απασχόλησης, σταδιοδρομίας και εκπαίδευσης στην Ευρώπη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΔΙΕΚ Ναυπάκτου κατέλαβε την 2η θέση στον αξιολογικό πίνακα των εγκεκριμένων σχεδίων των Δημόσιων ΙΕΚ και την 19η θέση στον πίνακα των 137 εγκεκριμένων σχεδίων κινητικότητας του τομέα της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.
Συντονίστρια του προγράμματος Erasmus+ για το ΔΙΕΚ Ναυπάκτου είναι η κ. Παπαγεωργίου Κωνσταντίνα, Υποδιευθύντρια του ΔΙΕΚ.
1

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker