ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Το μεγαλο πρόγραμμα του δήμου Ναυπακτίας που αλλάζει την καθημερινότητά μας (Βίντεο)

“Να τραβήξουμε την νεολαία από το Facebook”

Συνέντευξη τύπου έδωσε χθες το μεσημέρι ο δήμαρχος Ναυπακτίας Τάκης Λουκόπουλος με αφορμή τη νέα καμπάνια του δήμου ¨Αλλάζω την πόλη μου…και μου αρέσει”.

Στις δηλώσεις του ο δήμαρχος τόνισε πως: “Επιλέξαμε αυτό το σύνθημα για τη συγκεκριμένη καμπάνια γιατί είναι πεποίθησή μας πως η αλλαγή της εικόνας της πόλης μας, είναι, από τη μία, υπόθεσή όλων, αλλά και από την άλλη, εφικτή μόνο εάν πιστέψουμε πραγματικά σε αυτό το εγχείρημα. Για σκεφτείτε λίγο, δεν πρέπει να αποδείξουμε κάποια στιγμή ότι αξίζουμε την ομορφιά της; Ήρθε η ώρα της απόδειξης…”

Κάνοντας κριτική στην προηγούμενη δημοτική αρχή, ο κύριος Λουκόπουλος δήλωσε πως είναι ψέμα πως ο δήμος Ναυπακτίας ήταν ξεχρέωτος όταν ανέλαβε η δική του δημοτική αρχή.

13632897_905199672923045_330747528_o

Σε άλλο σημείο των δηλώσεων ο δήμαρχος ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται για εύκολο στόχο και το γνωρίζουν πολύ καλά. “Όπως γνωρίζουμε ότι δεν πρόκειται και για ένα μονοδιάστατο θέμα. Γι’ αυτό ακριβώς επιχειρούμε να βρούμε τις λύσεις μέσα από ένα συνολικό σχεδιασμό που μεριμνά για όλους, για τους πεζούς, τους ποδηλάτες, τα ΑμεΑ, τους νέους, αλλά και τους αυτοκινητιστές.”

13616245_905199649589714_391992092_o

“Συνεχίζουμε τις προσπάθειες των προηγούμενων δημοτικών αρχών και μετατρέπουμε τις γειτονιές σε εστίες άθλησης. Μία σειρά παρεμβάσεων στα προαύλια των σχολείων τα μετατρέπουν σε σύγχρονα υπαίθρια γήπεδα, εύκολα προσβάσιμα σε όλους, μικρούς και μεγάλους. Οι παραλίες αναβαθμίζονται καθώς παρέχουμε πλέον δωρεάν τις απαραίτητες υποδομές σε όλους τους λουόμενους. Ταυτόχρονα εστιάζουμε στο παραλιακό μέτωπο δίνοντας πολλές αφορμές στους κατοίκους της πόλης αλλά και στους επισκέπτες να βρεθούν εκεί. Μία σειρά εκδηλώσεων από τον Ιούλιο έως τον Οκτώβριο θα επιτελέσουν αυτό το σκοπό, ενώ τα νέα δωρεάν parking τους εξυπηρετούν όλους, και την αγορά, 24 ώρες το 24ωρο. Και δεν θα σταματήσουμε εδώ…

Ψηλά στην ιεράρχηση των προτεραιοτήτων μας, με βάση και τους προεκλογικούς μας λόγους, ήταν η νεολαία και η καθημερινότητά μας. Η πράξη αποδεικνύει ότι δεν έχουμε παρεκκλίνει από αυτή τη δέσμευσή μας. Και είμαστε ακόμα στην αρχή”

 

«ΑλλάΖΩ την πόλη μου και μου αρέσει»

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

  • Ιούλιος

Σάββατο 9: «3on3 basket» στο προαύλιο του 1ου Γυμνασίου- Λυκείου- Σε συνεργασία με τον ΠΑΣ Ναυπάκτου

Σάββατο- Κυριακή 30-31: «Μεικτό πρωτάθλημα beach volley» στο άλσος του Γριμπόβου- Συνδιοργάνωση με την Ομόνοια Ναυπάκτου

  • Αύγουστος

Κυριακή 28: «12ο BMX Festival» στο άλσος του Γριμπόβου- Συνδιοργάνωση με την ομάδα P.R.G.

  • Σεπτέμβριος

Σάββατο- Κυριακή 10-11: «1ο Τρίαθλον Ναυπάκτου»- Συνδιοργάνωση με τη Mtbxpert

Σάββατο 17: «3on3 basket» στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού. Σε συνεργασία με τον ΠΑΣ Ναυπάκτου

Σάββατο 24: «Ο δρόμος της μουσικής και της τέχνης». Τρία μουσικά σχήματα, και τρεις performers φτιάχνουν τη δική τους «αλυσίδα» στην παραλία της Ψανής και του Γριμπόβου.

  • Οκτώβριος

Κυριακή 2: «Αγώνες δρόμου» στην παραλία του Γριμπόβου- Σε συνεργασία με το Σύλλογο Lepanto runners

Κυριακή 16: Ημερίδα με θέμα «Ναύπακτος: Κυκλοφορούμε ελεύθερα… και μας αρέσει», στο χώρο της έκθεσης στην παραλία του Γριμπόβου.

Related Articles

Back to top button