ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Τοποθετήθηκαν νέα σύγχρονα όργανα γυμναστικής στο Παπαχαραλάμπειο στάδιο Ναυπάκτου

Με ενέργειες της διοίκησης του σταδίου Ναυπάκτου και με χρήματα από τον τακτικό της προυπολογισμό, τοποθετήθηκαν χθες νέα όργανα γυνμναστικής που πληρούν τις Ευρωπαικές προδιαγραφές  στον υπαίθριο χώρο του σταδίου συνεχίζοντας την προσπάθεια εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων και παροχής υπηρεσιών.

Τα υπαίθρια γυμναστήρια της GymPark, στοχεύουν στην προσέλκυση ολοένα και περισσοτέρων ανθρώπων στον αθλητισμό, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε ένα απο εμάς να γυμναστεί αερόβια, στην ύπαιθρο, μόνος ή με παρέα. Βασικός στόχος ενός αθλότοπου GymPark είναι η δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου και η ανέξοδη άθληση όλων των πολιτών ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας, οποιαδήποτε ώρα και ημέρα με ΑΣΦΑΛΕΙΑ και ΣΙΓΟΥΡΙΑ.

Τα GymPark πληρούν όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας και είναι σχεδιασμένα να γυμνάζουν κάθε μυϊκή ομάδα του σώματος χωρίς επίβλεψη και χωρίς κανένα κίνδυνου τραυματισμού.

Η GymPark, ως η πρωτοπόρος εταιρεία υπαίθριας άθλησης στην Ελλάδα και μια απο τις πλέον αναπτυσσόμενες και πιστοποιημένες επιχειρήσεις στην Ευρώπη, έχει αναπτύξει ένα δίκτυο περισσοτέρων των 170 υπαίθριων γυμναστηρίων σε 7 Ευρωπαϊκές χώρες προσφέροντας τη δυνατότητα καθημερινής ελεύθερης πρόσβασης στη γυμναστική σε 400.000 χρήστες.

DSC_0651

DSC_0652

DSC_0655

DSC_0660

DSC_0661

DSC_0662

 

Related Articles

Back to top button