ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Σόμπολος: Εμείς οι Αιτωλοακαρνάνες αλληλουποστηριζόμαστε σαν τους μασόνους ! (φώτο)

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε σήμερα στην παρουσίαση του βιβλίου του Πάνου Σόμπολου., «Τα τραγικά γεγονότα της τελευταίας τριακονταπενταετίας όπως τα έζησα».
Η παρουσίασή του περιελάμβανε τα σημαντικότερα γεγονότα που κάλυψε ως δημοσιογράφος ,ενώ αναφέρθηκε και στους ανθρώπους που τον προλόγισαν.
DSC_0451

-Για τον σεβασμιότατο μητροπολίτη Ναυπάκτου κ Ιερόθεο σημείωσε πως τον γνωρίζει από τα εφηβικά του χρόνια .Τόνισε μάλιστα πως μοιραζόντουσαν το ίδιο δωμάτιο.
Γέλια προκάλεσε στην αίθουσα η αναφορά του «με τον Ιερόθεο μοιραζόμασταν το ίδιο κρεβάτι», εννοώντας προφανώς ότι συγκατοικούσαν.Τον χαρακτήρισε μάλιστα τον 2ο πολυγραφότατο Έλληνα ,μετά τον Καζαντζάκη του οποίου τα βιβλία έχουν μεταφραστεί σε τόσες πολλές γλώσσες .
DSC_0448

-Για τον τέως αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Νίκο Παπαγιαννόπουλο είπε πως τον γνώριζε από την εποχή που ήταν υπαστυνόμος και είχαν όλα τα χρόνια άριστη συνεργασία. Τόνισε βέβαια πως οι ρόλοι τους πάντα ήταν διακριτοί.
-Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στον Πολ Τσόγκα, τον οπερατέρ-εικονολήπτη του που παρευρίσκετο στην αίθουσα ,και με τον οποίο όπως είπε έχουν ζήσει τις περισσότερες από τις ιστορίες που περιλαμβάνονται στο βιβλίο. Αναφέρθηκε μάλιστα και σε ένα περιστατικό που θα μπορούσε να ήταν μοιραίο κατά την ώρα του ρεπορτάζ.
-Για τον Ρωχάμη ανέφερε πως διατηρούν επαφές ακόμα και σήμερα και έχει πλέον αποκοπεί οριστικά απ τις παράνομες δραστηριότητες του .

Related Articles

Back to top button