ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Συνεχίζεται ο πόλεμος ανακοινώσεων. Νέα απάντηση της παράταξης Μπουλέ

Ενοχλείται που του θυμίζουμε τι έλεγε ως αντιπολίτευση και τι κάνει ως διοίκηση. Όμως όσες σελίδες και αν γράψει, όσα επιχειρήματα, που αρμόζουν σε πολιτικά νήπια και αν επικαλείται, στη συνείδηση των δημοτών θα παραμείνει ως παράδειγμα λαϊκισμού και «κωλοτούμπας».

Το «άλλα λέω και άλλα κάνω» αποτελεί πλέον το σήμα κατατεθέν της Ενωτικής Πρωτοβουλίας.

Η ασυνέπεια και η αναξιοπιστία της δημοτικής αρχής Λουκόπουλου είναι πλέον δεδομένη και διαδεδομένη απ’ άκρη σ’ άκρη στο δήμο.

Η Δημοτική αρχή πρέπει να καταλάβει ότι ασκεί Διοίκηση. Κατά συνέπεια οι πράξεις της, οι παραλείψεις της, αυτά που έλεγε και αυτά που κάνει θα κρίνονται.

Ως μείζων αντιπολίτευση θα ασκούμε τα καθήκοντά μας και θα υπερασπίζουμε τα συμφέροντα του δήμου και τη νομιμότητα. Αυτός είναι ο ρόλος μας ως αντιπολίτευση και αυτό απαιτούν οι δημότες που εκπροσωπούμε στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ναύπακτος

7/12/2015

Το γραφείο τύπου της ΑΔΚΝ

Related Articles

Back to top button