ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Ναύπακτος: Όχι της αντιπολίτευσης στα σκουπίδια της Ηλείας

Σφοδρή επίθεση δέχεται αυτή την στιγμή η δημοτική αρχή Ναυπακτίας από όλη την αντιπολίτευση για την θέση της δημοτικής αρχής να αποδεχτεί επιπλέον μεταφορά απορριμάτων από την Ηλεία.

Τους τόνους σήκωσε ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Μπουλές, λέγοντας πως ο δήμαρχος Ναυπακτίας δεν προέβαλε καμία αντίσταση και είναι ο μόνος που αποδέχτηκε την μεταφορά από όλους του δήμους της Αιτωλοακαρνανίας. Τόνισε πως ο ίδιος ως δήμαρχος αρνήθηκε και άλλες φορές την απαίτηση της Περιφέρειας και κάλεσε τον δήμαρχο να ακολουθήσει το παράδειγμά του.

Ο κύριος Παπαθανάσης επισήμανε πως σε τηλεφωνική συνομιλία με τον δήμαρχος Αγρινίου, ο κύριος Παπαναστασίου του μετέφερε πως μετά το τελεσίγραφο Κουρουμπλή, δεν πρόκειται να δεχτεί ούτε έναν τόνο σκουπιδιών. Ζήτησε από τον δήμαρχο να πει το μεγάλο όχι και να αντισταθεί στην απαίτηση της κεντρικής εξουσίας.

Αίσθηση προκαλεσε η αναφορά του αντιδημάρχου και δημοτικού συμβούλου  της συμπολίτευσης Γιάννη Ράπτη,  όταν είπε πως το δημοτικό συμβούλιο μετατρέπεται σε γραφείο τύπου του Κουρουμπλή ή δημοτικο συμβούλιο του Πύργου. “Ανησυχούμε” είπε, “μήπως πάθει τίποτα ένα παιδί του Πύργου” αφήνοντας αιχμές για προηγούμενη αναφορά του δημάρχου.. Σε όλη την ομιλία του ο κύριος Ράπτης ήταν αιχμηρός εναντίον της δημοτικής αρχής και κάλεσε τους πολίτες σε διαμαρτυρία.

 

Related Articles

Back to top button