ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Λουκόπουλος: “Ανοιχτά όλα τα θέματα” – Σήμερα η συζήτηση στην Περιφέρεια για το προσφυγικό

Σύσκεψη για την εξεύρεση χώρων φιλοξενίας προσφύγων πραγματοποιείται σήμερα στις 10.30 το πρωί στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στην Πάτρα.

Η συνάντηση γίνεται μετά από αίτημα του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης που κοινοποιήθηκε με επίσημο έγγραφο στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την «Αναζήτηση κατάλληλων χώρων για την κάλυψη έκτακτων αναγκών προσωρινής στέγασης προσφύγων».

Η σύσκεψη έχει προγραμματιστεί να γίνει στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας σήμερα 10.30 π.μ. και έχουν προσκληθεί εκτός από τους Αντιπεριφερειάρχες, την Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου και τους Περιφερειακούς Συμβούλους, την Εκκλησία, τους Δημάρχους και φορείς”.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του npress με τον δήμαρχο Ναυπακτίας Τάκη Λουκόπουλο, μας ξεκαθάρισε πως προσέρχεται ανοιχτός στον διάλογο χωρίς να αποκλείει τίποτα. “Περιμένουμε να ακούσουμε τις προτάσεις και μετά θα τοποθετηθούμε”, μας είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτησή μας για την περίπτωση δημιουργία κέντρου φιλοξενίας στους εργοταξιακούς χώρους του Αντιρρίου, ο δήμαρχος μας απάντησε πως αυτό ανήκει στο ΤΑΙΠΕΔ και αυτό θα αποφασίσει.

Related Articles

Back to top button
Close
Close