ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Κοπή πίτας της ΑΕ Παλαιοπαναγίας

Την πίτα της για το νέο έτος έκοψε η ΑΕ Παλαιοπαναγιάς το βράδυ της Κυριακής, με τον ενθουσιασμό να είναι έκδηλος και το κλίμα στην ομάδα πιο οικογενειακό από ποτέ.

12648148_233506496983166_673421392_n

Η συγκυρία ήταν καλή άλλωστε, αφού μετά και την δυναμική είσοδο της ομάδας του Αντώνη Τσοπανά στο 2016, το νέο νικηφόρο αποτέλεσμα στον Κυριακάτικο αγώνα με αντίπαλο τον Αράκυνθο Ματαράγκας ήρθε να επισφραγίσει την ανοδική πορεία που διαγράφει ο σύλλογος το τελευταίο διάστημα. Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, παίκτες και σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕ Παλαιοπαναγιάς μαζεύτηκαν στο εστιατόριο Σούσουρο, στην Ψανή Ναυπάκτου, για να γιορτάσουν και να κόψουν την πίτα του συλλόγου, για το νέο έτος.

DSC_2111

Στο τραπέζι που πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της ομάδας, Δήμος Παπαδόπουλος παρευρέθηκε μεταξύ άλλων και ο βουλευτής του νομού Αιτωλ/νίας, κ. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος οποίος μετέφερε τις ευχές του σε παίκτες, τεχνικό επιτελείο και διοίκηση, ενώ προσέφερε και ένα από τα 3 δώρα που κληρώθηκαν στους τυχερούς. Με φαγητό και πολύ καλή διάθεση οι άνθρωποι της ομάδας θέλησαν να επιβραβεύσουν την προσπάθεια που γίνεται από παίκτες και προπονητές και να δώσουν σε όλα τα μέλη της ομάδας την ευκαιρία να ξεφύγουν για λίγο από τους αγωνιστικούς χώρους.

Η διοίκηση της ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει : – Τους κυρίους Δημήτρη Δημητρόπουλο( Omalia Village) και Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, (βουλευτής ΠΑΣΟΚ) για την προσφορά τους στα δώρα που κληρώθηκαν. – Τον κύριο Δούρο Γεώργιο και την επιχειρησή του για την προσφορά του στο τραπέζι της ομάδας.”

DSC_2108

DSC_2117

DSC_2161

DSC_2160

DSC_2142

DSC_2158

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button