ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Καρναβάλι Ναυπάκτου: Με εντατικούς ρυθμούς οι προετοιμασίες – Ποιες εκδηλώσεις προγραματίζονται

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρά η προετοιμασία για το καρναβαλι της Ναυπάκτου, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο npress.gr ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιάννης Ράπτης.

Έχει ήδη πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση στο Δημαρχείο Ναυπάκτου, για τη διοργάνωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων και την ερχόμενη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 19:00 στο Κεντρικό Δημαρχείο θα γίνει η επόμενη.

Στην συνάντηση αυτή συμμετείχαν ο Θ. Δαβανέλος Πρόεδρος της ΟΕΒΕΝ και ο Β. Μπακατσιάς (μέλος ΔΣ της ΟΕΒΕΝ ), ο Απ. Παπαϊωάννου Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, η κα Κωστία Φράγκου-Πανταζή από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ναύπακτος. Πολιτιστικές Διαδρομές», ο κος Ι. Κοργιαλάς από τον Σύλλογο για τη Ναυμαχία της Ναυπάκτου, ο Θ. Ζησιμόπουλος από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σιμιωτών, η κα Λ. Δημοπούλου από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο το «Καστέλι», η κα Κ. Γιαννίκα από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου και εκπρόσωποι καρναβαλικών ομάδων.

Οι εκπρόσωποι της ΤΚ Ναυπάκτου Ν. Πλούμης και Κ. Κακούρας είχαν μία εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων με όλους τους παρευρισκόμενους εκπροσώπους φορέων και ενδιαφερομένους.

Στην συνάντηση αποφασίστηκαν τα εξής:

  1. Μια μεγάλη εκδήλωση για την τσικνοπέμπτη
  2. Το Σάββατο της αποκριάς η καθιερωμένη εκδήλωση στο στενοπάζαρο
  3. Την Κυριακή ένα μεγάλο καρναβάλι στην πόλη
  4. Την Καθαρά Δευτέρα, Κούλουμα στο Αντίρριο

Οι δηλώσεις συμμετοχής για την καρναβαλική παρέλαση (13 Μαρτίου 2016) γίνονται στο Τμήμα: Πολιτισμού & Τουρισμού του Δήμου Ναυπακτίας, τηλ. 26343-61216 & 61222.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button