ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Θανάσης Παπαθανάσης: “Το ψέμα έχει και όρια”

Με ανακοίνωσή του ο πρώην δήμαρχος Ναυπάκτου Θανάσης Παπαθανάσης, ασκεί δριμύα κριτική στην δημοτική αρχή για την απόφασή της για το κλείσιμο των παραλιών.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για έλλειψη διαβούλευσης, ενώ κάνει λόγο για “εικονική πραγματικότητα” της δημοτικής αρχής.

Δείτε αναλυτικά το δελτίο τύπου της παράταξης Παπαθανάση:

Σε μια συζήτηση για τοπική κανονιστική απόφαση για το κλείσιμο των παραλιών για την περιοδο του καλοκαιριου που ηδη διανυουμε …..  χωρις καμμια διαβουλευση με κανεναν, κατι που καταγγελθηκε απο τις παραταξεις της αντιπολιτευσης αλλα και απο τους συλλογους μηχανικων και αρχιτεκτονων καθώς και την ομοσπονδια επαγγελματιοβιοτεχνων και εμπορων,  προσπαθησε ο κ Καρακωστας να μας παρουσιασει την  εικονικη του πραγματικοτητα για την πολη μας…

 

Επειδή όμως το ψέμα έχει και όριά του υπενθυμίζουμε:

 

  1. τα παρκινγκ στα οποία αναφέρθηκε μόνο για τις ανατολικές περιοχές θα κοστίζουν στους πολίτες το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 39200 το χρονο, χωρις να συμπεριλαμβάνονται τα παρκινκ της δυτικης περιοχης και χωρίς να υπολογίζουμε και τα χρήματα για τις εργασίες διαμόρφωσής τους. Κυριότερα δε με αποσπασματικό σχεδιασμό και αμφίβολα αναμενόμενα αποτελέσματα.  Του θυμιζουμε απλα οτι μόνο το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης αποδεδειγμένα και έλυνε το πρόβλημα και ενίσχυε οικονομικά το Δημο.
  2. Ο ποδηλατοδρόμος εχει αφεθεί στη μοίρα του και τα 400 ποδήλατα που είχαμε προσφέρει επι θητείας μας στους πολίτες, εξαφανίσθηκαν ως δια μαγείας, χωρίς να γίνεται καμμιά κουβέντα…
  3. Τα γήπεδα γειτονίας, στα προαύλια των σχολείων ολοι γνωρίζουν ποιος τα υλοποίησε. Το 70% επι θητείας μας και τα υπόλοιπα επι της θητείας της προηγούμενης δημοτικής αρχής.
  4. Όλες οι παιδικές χάρες σε ολο το Δήμο καθαιρέθηκαν και μόνο οι δυο παιδικές χαρές που τοποθετήθηκαν επι θητείας μας σε Γριμποβο και Ψανη υπάρχουν για να παίζουν τα παιδιά μας
  5. 24.000 τ.μ. αναπλάστηκαν και παραδοθήκαν στους πολίτες επι θητείας μας στις δυο παράλιες της πολης, Γριμποβο και Ψανη και  6,7 χλμ ποδηλατοδρόμου  και η δημοτικη αρχή δεν μπορεί να συνεννοηθεί με κανέναν για το απλούστατο, τις κανονιστικές ρυθμίσεις κυκλοφορίας.
  6. Το άνοιγμα της παραλίας του Γριμποβου την 1η  Νοεμβριου απλά αναφέρθηκε στην απόφαση που πάρθηκε χωρίς νωρίτερα να εχει ενημερώσει και διαβουλευτεί με κανέναν .

 

Αυτή ειναι η αλήθεια για την εικονική πραγματικότητα της δημοτικής αρχής.

Related Articles

Back to top button
Close
Close