ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Επιστολή διαμαρτυρίας Ζιαμπάρα σε Φράγκο

Την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου συνεδρίασε με 31 σημαντικά θέματα στην Ημερήσια Διάταξη το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπάκτου. Η δημοτική σύμβουλος Μαρία Ζιαμπάρα, εκπρόσωπος της μείζονος αντιπολίτευσης στο διοικητικό συμβούλιο του ΔΛΤ απείχε από τη συνεδρίαση, γιατί μέχρι και την Παρασκευή, την ημέρα της συνεδρίασης, δεν είχε λάβει ούτε μια εισήγηση επί των θεμάτων, για να ενημερωθεί και να ασκήσει το θεσμικό της ρόλο, όπως ρητά προβλέπεται από τον νόμο. Για τον λόγο αυτό απέστειλε γραπτό υπόμνημα στον πρόεδρο του ΔΛΤ κ. Αντώνη Φράγκο.
Διαβάστε αναλυτικά το υπόμνημα:
Προς:
Τον Πρόεδρο του ΔΛΤ Ναυπάκτου
κ. Αντώνη Φράγκο

Με την 75/1-2-2016 πρόσκληση κληθήκαμε σε συνεδρίαση του ΔΛΤ Ναυπάκτου την 5η Φεβρουαρίου 2016 με 31 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη.
Μέχρι και σήμερα 5 Φεβρουαρίου 2016 δεν έχουμε λάβει εισηγήσεις επί των θεμάτων, όπως σαφώς προβλέπεται από τον νόμο και ως εκ τούτου δεν έχω τη δυνατότητα να ενημερωθώ επί των θεμάτων και να ασκήσω το ρόλο μου ως μέλος του Δ.Σ. του ΔΛΤ εκπροσωπώντας την μείζονα αντιπολίτευση του Δήμου Ναυπακτίας.
Για τον λόγο αυτό δεν θα συμμετέχω στη σημερινή συνεδρίαση. Παρακαλώ να γνωστοποιήσετε το παρόν υπόμνημά μου και στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. και να το συμπεριλάβετε στα πρακτικά της σημερινής συνεδρίασης.

Ναύπακτος 5 – 2 – 2016
Η δημοτική σύμβουλος και μέλος του ΔΣ του ΔΛΤ Ναυπάκτου

Ζιαμπάρα Μαρία

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button