ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Στροφή στα προκατασκευασμένα σπίτια μετά τα νέα μέτρα

Η αγορά και η κατασκευή νέου σπιτιού, ήταν πάντα το όραμα κάθε Ελληνικής οικογένειας. Τα τελευταία χρόνια λόγω της οικονομικής κρίσης, η κατασκευή νέων κατοικιών μειώθηκε δραστικά.

Τελευταία, με τα νέα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης και την κατάργηση του ΦΠΑ στα ακίνητα, η κατάσταση φαίνεται να αλλάζει. Όλο και περισσότεροι μπορούν πλέον να βλέπουν το όνειρο να μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Στον χορό της αναπτυξιακής τροχιάς, έχουν μπει και οι εταιρίες προκατασκευασμένων σπιτιών, οι οποίες εκσυγχρονίζουν τις κατασκευές με νέα υλικά και ενεργειακές κατασκευές.

Η λύση της προκατασκευασμένης κατοικίας, αποτελεί μια βασική επιλογή καθώς μπορεί να είναι έως και 40% φθηνότερη από μια συμβατική κατοικία, χωρίς να υστερεί καθόλου σε ποιότητα κατασκευής. Αυτός είναι και ο λόγος της στροφής των Ελλήνων προς την προκατασκευή.

Η τεχνολογία στον τομέα των προκατασκευών έχει κάνει σημαντικές εξελίξεις τα τελευταία χρόνια και πλέον αυτού του τύπου οι κατοικίες θεωρούνται ισάξιες και σε πολλές περιπτώσεις ανώτερες σε ποιότητας με τις συμβατικές.

Τα πλεονεκτήματα των προκατασκευών:

Το βασικό πλεονέκτημα που έχει προσελκύσει αρκετούς ιδιοκτήτες στις προκατασκευές, είναι η ταχύτητα παράδοσης. Η κατοικία μπορεί να είναι έτοιμη από δύο εώς πέντε μήνες από την στιγμή που θα εκδοθεί η οικοδομική άδεια.

Επίσης, οι ιδιοκτήτες βγάζουν από πάνω τους το άγχος της κατασκευής και την εμπλοκή με συνεργεία, ενώ δεν επηρεάζονται από καιρικές συνθήκες.

Η ποιότητα κατασκευής είναι εξ αρχής συμφωνημένη ενώ το κόστος αισθητά μειωμένο.

Βασικό συστατικό μια καλής προκατασκευασμένης κατοικίας είναι η εταιρία που θα αναλάβει την κατασκευή και τα υλικά που θα επιλεγούν για τον φέρων οργανισμό.

Έτσι λοιπόν επικοινωνήσαμε με εταιρίες με πολλά χρόνια στον τομέα της προκατασκευής και σας παρουσιάζουμε:

ΑΦΟΙ ΠΡΑΝΤΙΚΟΥ Ο.Ε.

DCIM\100MEDIA\DJI_0051.JPG

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΠΡΑΝΤΙΚΟΥ Ο.Ε. πάνω απο 36 χρόνια παρουσίας στο χώρο των κατασκευών προσφέρει στους πελάτες της την πραγματοποίηση του σπιτιού των ονείρων τους προκατασκευασμένο, χτιστό ή πέτρινο.Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία έτοιμων σχεδίων όπως υπάρχει και η δυνατότητα να σχεδιαστεί μια κατοικία από την αρχή μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή σύμφωνα με το γούστο,τις ανάγκες του πελάτη και τις ιδιαιτερότητες και ιδιομορφίες του οικοπέδου. Σε όλα μας τα σχέδια συνδυάζονται οι παραδοσιακές αρχιτεκτονικές φόρμες με μια μοντέρνα αντίληψη στην δόμηση προσφέροντας κατοικίες με αξεπέραστη φινέτσα και κατασκευαστική τελειότητα.Κατά την κατασκευή ακολουθούνται τα τελικά σχέδια και οι στατικές μελέτες της κατοικίας. Από την αρχή του σχεδιασμού της κατοικίας σας έως και μέχρι την παράδοση τηρούνται τα συμφωνηθέντα απολύτως. 

Η κατασκευή των επιμέρους δομικών στοιχείων γίνεται εξ ολοκλήρου στο ιδιόκτητο εργοστάσιο της εταιρείας από εξειδικευμένα και έμπειρα συνεργεία.Η προσωπική επιστασία των Αφών Πραντίκου με την μοναδική καισπάνια  ΙΣΤΟΡΙΑ , η μελετημένη κατασκευή και η άριστη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή, εξασφαλίζουν μια αθάνατη, άκαυστη κατασκευή, με άριστη θερμομόνωση και ηχομόνωση και το σημαντικότερο μια πλήρη αντισεισμική κατασκευή με μεγάλη διάρκεια ζωής.Η άριστη οργάνωση και εξειδίκευση των συνεργείων της εταιρείας εγγυώνται την ολοκλήρωση της κατοικίας σε μικρό χρονικό διάστημα ανάλογα με τα τετραγωνικά. Μετά από πολλά χρόνια στο χώρο των κατασκευών με πάνω από 3500  και πλέον κατοικίες  σε όλη την Ελλάδα και οι αντίστοιχοι ικανοποιημένοι φίλοιμας (πελάτες) είναι απόδειξη πως κάθε κατοικία παραδίδεται προσεγμένη έως και την τελευταία λεπτομέρεια χωρίς κανένα άγχος από τον πελάτη μας αφού τηρούνται τα απόλυτα συμφωνηθέντα.Και όλα αυτά με τις πιο προσιτές τιμές της αγοράς και την ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ χρηματοδότησης από όλες τις τράπεζες.

ΚΟΦΙΝΑΣ προκατασκευασμένα σπίτια

Η εταιρεία ΚΟΦΙΝΑΣ, δραστηριοποιείται στον χώρο της προκατασκευής από το 1977 και έχει αναπτύξει τη δική της φιλοσοφία για το σπίτι βλέποντάς το σαν το εξωτερικό περίβλημα του ανθρώπου, που πρέπει να βρίσκεται σε αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.

Ένα σπίτι σχεδιασμένο με βάση τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις, με άνετους και λειτουργικούς χώρους, σε λίγα μόνο τετραγωνικά μέτρα. Γι’ αυτό η οικολογική επιλογή των υλικών, που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή του είναι αδιαπραγμάτευτη. Το ξύλο είναι για εμάς ο βασιλιάς των υλικών. Το συναίσθημα, που δημιουργείται από την διαμονή σε ένα τέτοιο προκατ σπίτι δεν εξηγείται, απλά βιώνεται. Σπίτι για να μένετε εσείς και η οικογένειά σας ή εξοχικό, για την ξεκούρασή σας. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σχεδίων από προκατασκευασμένα, έτοιμα να προσαρμοστούν στις οποιεσδήποτε προσωπικές επιλογές και απαιτήσεις. Στην γκάμα ΚΟΦΙΝΑΣ θα βρείτε επίσης και επιλογές σε ξύλινα σπίτια με υψηλή αντοχή και χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση. Οι δυνατότητες για τη διαρρύθμιση των χώρων είναι άπειρες.

Related Articles

Back to top button