Καλλιθέα

Σοβαρός τραυματισμός νηπίου στην Καλλιθέα

«Η απώλεια του Αντιδημάρχου Λάζαρου Λασκαρίδη, από υποχώρηση προστατευτικού κιγκλιδώματος στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, ήρθε να αναδείξει με τον πλέον τραγικό τρόπο τα προβλήματα ασφάλειας των δημοτικών κτηρίων.» αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη του Κώστα Ασκούνη και συνεχίζει:

Εχθές, είχαμε έναν ακόμη σοβαρό τραυματισμό, αυτή τη φορά ενός μικρού παιδιού στο πρόσωπο, που συνέβη στον αύλειο χώρο του 26ου Νηπιαγωγείου που στεγάζεται στο σχολικό Συγκρότημα του Αγίου Νικολάου, και το οποίο διακομίστηκε στο Νοσοκομείο «ΠΑΙΔΩΝ». Ευτυχώς, το παιδάκι πήρε εξιτήριο σήμερα.

Αυτός είναι ο τρίτος τραυματισμός που συμβαίνει στο συγκεκριμένο Νηπιαγωγείο. Οι Νηπιαγωγοί επανειλημμένα, με έγγραφες επισημάνσεις, έχουν απευθυνθεί προς τη Δημοτική Αρχή για τα θέματα ασφάλειας του αύλειου χώρου.       

Δυστυχώς, αυτό είναι το αποτέλεσμα της διοίκησης του κ. Κάρναβου που εδώ και 5 χρόνια αντί να κατασκευάσει σύγχρονα και ασφαλή Νηπιαγωγεία για τα νήπια 4-6 ετών, κατέφυγε σε πρόχειρες και εύκολες λύσεις, με την τοποθέτηση ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ αιθουσών σε προαύλειασχολείων και χώρους ακατάλληλους για Νηπιαγωγεία.

Αλήθεια, τι άλλο θα πρέπει να συμβεί, ώστε επιτέλους ο Δήμαρχος να ασχοληθεί σοβαρά με τα προβλήματα της πόλης;

Related Articles

Back to top button