Καλλιθέα

Πρόταση Ασκούνη για το άνοιγμα των βρεφονηπιακών: Τεστ στο προσωπικό, θερμομέτρηση στα παιδιά

Ο πρώην δήμαρχος Καλλιθέας, Κώστας Ασκούνης, κατέθεσε την δική του πρόταση για το άνοιγμα των βρεφονηπιακών σταθμών. Η γνώμη του άλλωστε έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς στην 16ετή θητεία του στον δήμο, δημιούργησε και οργάνωσε τους βρεφονηπιακούς της Καλλιθέας και σήμερα θεωρούνται δικαίως, από τους κορυφαίους στην Αττική.

Δείτε την ανακοίνωση:

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΒΡΕΦΙΚΩΝ – ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ
Την στιγμή κατά την οποία η Αττική σε καθημερινή βάση γίνεται ο αρνητικός πρωταγωνιστής στην προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του κορονοϊού θα περίμενε κανείς από τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» να είχαν συγκαλέσει τα αρμόδια όργανα προκειμένου να συζητηθούν οι εξελίξεις ως προς την πανδημία, οι τρόποι αντίδρασης και αντιμετώπισης για περιορισμό της νόσου αφού, την ΤΡΙΤΗ 1Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ανοίγουν οι Βρεφικοί – Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου μας με έκδηλο το αίσθημα ανασφάλειας σε εργαζόμενους, γονείς και παιδιά.
Η Παράταξή μας με αίσθημα ευθύνης προτείνει, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω μέτρα:
• Test σε όλο το προσωπικό των Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών πριν την έναρξη λειτουργίας.
• Θερμομέτρηση παιδιών κατά την είσοδό τους στους Βρεφικούς – Παιδικούς Σταθμούς.
• Να εξασφαλιστούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ατομικής προστασίας.
• Αυτοπρόσωπη παρουσία στους Βρεφικούς – Παιδικούς Σταθμούς του Παιδιάτρου και Γιατρού εργασίας με σαφείς οδηγίες προς εργαζομένους και γονείς για ζητήματα προστασίας από πανδημία.
• Εκπόνηση σχεδίου αντιμετώπισης σε περίπτωση κρούσματος.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker