Καλλιθέα

Λάζαρος Λασκαρίδης: Σε κρίσιμη κατάσταση ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας – Τι λέει το ιατρικό ανακοινωθέν

Διασωληνώθηκε και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι

Δύσκολες ώρες περνά ο Λάζαρος Λασκαρίδης όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν ο δημοσιογράφος και αντιδήμαρχος Καλλιθέας διακομίσθηκε στο νοσοκομείο ως πολυτραυματίας, σε κωματώδη κατάσταση.

Μετά την χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και τις επόμενες ώρες θα μεταφερθεί σε ΜΕΘ.

Η ανακοίνωση για τον τραυματισμό του Λάζαρου Λασκαρίδη από το νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς αναφέρει τα εξής:

«Άνδρας, ημεδαπός, Αντιδήμαρχος Καλλιθέας (Λ.Λ), διακομίσθηκε στα Επείγοντα του Γ.Ν.Α «Γ. Γεννηματάς» στις 27/4/2023 και ώρα 18.24 ως πολυτραυματίας, σε κωματώδη κατάσταση με θλάσεις στον εγκέφαλο και κατάγματα αυχενικής και θωρακικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης καθώς και κατάγματα πλευρών.

Διασωληνώθηκε και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι –μετά από αξονική τομογραφία εγκεφάλου και θώρακα – από την Νευροχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου.

Μεταφέρθηκε στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας της Νευροχειρουργικής Κλινικής όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κλινική κατάσταση και τις επόμενες ώρες θα μεταφερθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γ.Ν.Α «Γ. Γεννηματάς».

Έπεσε από μπαλκόνι όταν υποχώρησε το κάγκελο

Ο αντιδήμαρχος βρισκόταν σε εκδήλωση του δήμου Καλλιθέας στην Δημοτική Βιβλιοθήκη όταν περίπου στις 18:30 βγήκε σε ένα μικρό μπαλκόνι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο αντιδήμαρχος στηριζόταν σε κάγκελο, το οποίο υποχώρησε με αποτέλεσμα να πέσει με την πλάτη στο έδαφος από ύψος 2,5-3 μέτρων.

Ο κ. Λασκαρίδης έχασε τις αισθήσεις του τις οποίες ανέκτησε λίγα λεπτά αργότερα και χρειάστηκε η συνδρομή ανδρών της Πυροσβεστικής προκειμένου να φτάσει σε ασθενοφόρο καθώς το σημείο της πτώσης ήταν δυσπρόσιτο.

Όπως αποκαλύπτει το kallitheaonline, με εικόνες από το σημείο της πτώσης του Λάζαρου Λασκαρίδη το κάγκελο από τη μια άκρη έως την άλλη φαίνεται να είναι σάπιο. 

Related Articles

Back to top button