Καλλιθέα

Κρούσμα σε βρεφονηπιακό στην Καλλιθέα – Ένταση στην Οικονομική

Κρούσμα σε βρέφος στην Καλλιθέα

Ένταση είχαμε σήμερα στην Οικονομική Επιτροπή του δήμου Καλλιθέας. Όλα ξεκίνησαν όταν μέλη της αντιπολίτευσης ζήτησαν από τον δήμαρχο να κλείσει τον βρεφονηπιακό σταθμό μετά το κρούσμα που βρέθηκε στο βόρεια της Καλλιθέας.

Ο δήμαρχος αντέδρασε εκνευρισμένος, αρνούμενος να προχωρήσει στο κλείσιμο του σταθμού.

Πριν λίγο η παράταξη του Κώστα Ασκούνη εξέδωσε σχετική ανακοίνωση:

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΑΡΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΩΝ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Στην καθημερινή πραγματικότητα του Covid-19 δεν χωρούν πολιτικές αντιπαραθέσεις παρά μόνο κοινό μέτωπο στην αντιμετώπιση του αόρατου εχθρού που μας «πολεμά» μέρα με τη μέρα. 

Δυστυχώς, για μία ακόμη φορά τα αυτονόητα δεν είναι στην ατζέντα του Δημάρχου Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβου, ο όποιος δογματικά επιλέγει την αντιπαράθεση από την συνεργασία.

Η πρόταση για κλείσιμο του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού όπου παρουσιάστηκε κρούσμα, η άμεση διενέργεια ΤΕΣΤ στο σύνολο του προσωπικού και ηιχνηλάτηση από τον ΕΟΔΥ αντιμετωπίστηκαν με ειρωνικά σχόλια από τον κ. Κάρναβο κάνοντας σαφές πως προτεραιότητά του δεν είναι ο κορονοϊός, αλλά η διατήρηση του επικοινωνιακού του προφίλ.

Καλούμε τον Δήμαρχο Καλλιθέας να αναλογιστεί το δύσκολο των ημερών και να πράξει τα αυτονόητα για την προστασία της τοπικής μας κοινωνίας από την «επέλαση» του ιού. 

Related Articles

Back to top button