Καλλιθέα

Καλλιθέα: Διαλύθηκε αγωγός σε δρόμο που μόλις φτιάχτηκε – Κλειστό το κολυμβητήριο

Δεν πέρασε μία εβδομάδα από την ολοκλήρωση του δρόμου στις Τζιτζιφιές, σε ένα έργο που εδώ και δύο χρόνια ταλαιπωρεί την περιοχή και ο δρόμος σκάβεται ξανά!

Η προχειρότητα στον τρόπο που σχεδιάζονται τα έργα στην χώρα, αποτυπώνεται στα όσα γίνονται το τελευταίο διάστημα στις Τζιτζιφιές, έξω ακριβώς από το σπουδαιότερο πάρκο της χώρας, το πάρκο Νιάρχος! Το έργο ξεκινάει και σταματάει επί δύο χρόνια. Αφορά την ανακατασκευή πεζοδρομίων και νέας ασφαλτόστρωσης έξω από το Νιάρχος και τους παρακείμενους δρόμους. Μιλάμε ουσιαστικά για την βιτρίνα της πόλης και ένα από τα σημαντικότερα σημεία στην Αθήνα.

Πέρα από το πρόβλημα του έργου αυτού καθε αυτού, το μεγάλο ζήτημα αφορά τον τρόπο σχεδιασμού των έργων και αυτό το πρόβλημα αντιμετωπίζει η περιοχή, μία εβδομάδα μετά την ολοκλήρωσή του. Φτιάχνουμε δηλαδή δρόμο, ενώ αγνούμε την κατάσταση του απαρχαιωμένου δικτύου ύδρευσης της περιοχής, που είναι φανερό πως δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην νέες ανάγκες. Οι αγωγοί σπάνε συνέχεια και η επισκευή τους είναι συχνό φαινόμενο. Αντί λοιπόν να ξεκινήσουμε την αντικατάσή τους και μετά την όποια επιφανειακή βελτίωση, ο δήμος αγνόησε το πρώτο ζήτημα και προχώρησε στο δεύτερο. Αποτέλεσμα; Ο δρόμος χάλασε, μία εβδομάδα μετά την παράδοσή του!!! Το κολυμβητήριο στο Νιάρχος παραμένει κλειστό, όπως χωρίς νερό είναι όλοι οι κάτοικοι της περιοχής!

Χθες βράδυ μάλιστα, η ΕΥΔΑΠ αποκατέστησε την βλάβη και το νερό επέστρεψε. Λίγο μετά, ο αγωγός έσπασε σε άλλο σημείο…

Δείτε βίντεο:

Related Articles

Back to top button