Καλλιθέα

Καλλιθέα: Ανήλικοι επιτέθηκαν με κροτίδες σε αστυνομικούς έξω από το στάδιο

Ομάδα 25 ατόμων κινήθηκε, κρατώντας κοντάρια έξω από το Στάδιο και επιτέθηκε στους αστυνομικούς – Συνελήφθη ένας 15χρονος, κατασχέθηκαν επτά κοντάρια

Επεισόδια με ρίψεις κροτίδων και πορσαγωγές ανηλίκων, σημειώθηκαν χθες έξω από το Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας «Γρηγόρης Λαμπράκης», μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα της τοπικής ομάδας. 

Σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυμνομίας, ομάδα 25 περίπου ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες και χειρουργικές μάσκες, κινήθηκε πλησίον του γηπέδου, κρατώντας ξύλινα κοντάρια. Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. προσέγγισαν και ακινητοποίησαν 15χρονο αλλοδαπό, μέλος της συγκεκριμένης ομάδας, που κρατούσε τέσσερα ξύλινα κοντάρια, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Ακολούθως, τα υπόλοιπα άτομα επιτέθηκαν με ρίψεις κροτίδων εναντίον των αστυνομικών, διαφεύγοντας στη συνέχεια προς διαφορετικές κατευθύνσεις.

Στο σημείο της επίθεσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον τρία ξύλινα κοντάρια, ενώ δεν υπήρξε τραυματισμός ατόμου ή φθορές σε δημόσια είδη.

Μετά από αναζητήσεις, εντοπίστηκαν σε κοντινή απόσταση από το σημείο της επίθεσης 12ανήλικοι, οι οποίοι οδηγήθηκαν στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, για εξακρίβωση των στοιχείων τους.

Σε βάρος τεσσάρων εξ αυτών σχηματίστηκε δικογραφία περί μη έκδοσης Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας και παραδόθηκαν στους κηδεμόνες τους.

Από την Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 15χρονου, για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Related Articles

Back to top button