Καλλιθέα

Ασκούνης: Στήριξη με 1.000 ευρώ εφάπαξ για κάθε παιδί δημότη Καλλιθέας που γεννιέται από 1/1/24

Δέσμευση Κώστα Ασκούνη και στήριξη στις οικογένειες για την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας – «1.000 ευρώ εφάπαξ για κάθε παιδί δημότη μας που γεννιέται από 1/1/2024»

Σε μια σημαντική ανακοίνωση προχώρησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλλιθέας Κώστας Ασκούνης στη προχθεσινή του ομιλία κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου της Δημοτικής Παράταξης «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Ο υποψήφιος αναφέρθηκε στο πρόβλημα της υπογεννητικότητας και στην μείωση του πληθυσμού της Καλλιθέας, κατά 5.000 άτομα, σύμφωνα με την τελευταία απογραφή. Η μείωση αυτή έχει ήδη προκαλέσει πολλά ερωτηματικά στην πόλη. Στο πλαίσιο αυτό, αίσθηση προκάλεσε η δέσμευσή του ότι από 1/1/2024 ο Δήμος θα δίνει 1.000 ευρώ εφάπαξ για κάθε παιδί δημότη που γεννιέται. Πρόθεση του Κώστα Ασκούνη, είναι η στήριξη των οικογενειών για την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας.

Το πρόβλημα της υπογεννητικότητας είναι «βόμβα» στα θεμέλια της οικογένειας της Καλλιθέας, όπως χαρακτηριστικά είπε ο υποψήφιος δήμαρχος, σε μια συγκλονιστική ομιλία την Τρίτη το βράδυ.

Related Articles

Back to top button