ΥΓΕΙΑ

Μοναδική προσφορά από τα Planet για την ημέρα των ερωτευμένων

Γιορτάζουμε την αγάπη! Έλα στα Planet και σου κάνουμε δώρο 2 μήνες γυμναστική για κάποιον αγαπημένο!

Tα PLANET Fitness and More μοιράζουν αγάπη και προσφέρουν ετήσια συνδρομή με €69, δώρο εγγραφή και δώρο δύο μήνες PRIME συνδρομής, αξίας €59,80 για να τους χαρίσετε σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο!

Επισκέψου το Planet Fitness and More club που επιθυμείς, πάρε την ετήσια συνδρομή σου και δώσε μας τα στοιχεία του αγαπημένου σου προσώπου που επιθυμείς να επωφεληθεί του δώρου PRIME. Χάρισε στο αγόρι ή το κορίτσι σου, στον μπαμπά σου ή τη θεία σου, στην αδερφή σου ή τον κολλητό σου, στην κουμπάρα ή τον γείτονά σου, την ευκαιρία να απολαύσει ένα premium fitness δώρο, την exclusive PRIME συνδρομή μας**, εντελώς δωρεάν για δύο μήνες! Γιατί το fitness μας φέρνει πιο κοντά!

Η ετήσια συνδρομή περιλαμβάνει πληθώρα free group classes*, χρήση των καρδιαγγειακών μηχανημάτων και οργάνων ενδυνάμωσης με επίβλεψη από γυμναστή, προσωπικό πρόγραμμα σύμφωνα με τις ανάγκες του ασκούμενου και αποδυτήρια με ντουλαπάκια για να ασφαλίζεις τα προσωπικά σου αντικείμενα κατά την διάρκεια της άσκησής σου.

H PRIME συνδρομή περιλαμβάνει γυμναστήριο, ομαδικά προγράμματα και mini groups (ολιγομελή exclusive προγράμματα) σε ένα πακέτο!

Αναλυτικά η PRIME συνδρομή αφορά σε πρόσβαση σε ολιγομελή exclusive τμήματα TRX, Power Cycling, Cross Training, Aerial Yoga, Pilates Advanced, Trampoline* & On Demand*, καθώς και πληθώρα ομαδικών προγραμμάτων, πλήρως εξοπλισμένο cardio theater για αερόβια άσκηση, functional και ενδυνάμωση και προσωπικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Στόχος μας στα PLANET Fitness and More είναι να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες άσκησης στις καλύτερες τιμές, έτσι ώστε να μπορούν όλοι να εντάξουν το fitness στην καθημερινότητά τους. Όποια και αν είναι η διάθεσή σoυ ή οι προσωπικοί σου στόχοι, στα PLANET Fitness and More θα βρεις ένα καθημερινό, πλούσιο πρόγραμμα ομαδικών μαθημάτων που θα καλύψει τις απαιτήσεις σου και θα αναδείξει δυνατότητες που δεν φανταζόσουν πως είχες!

Η προσφορά ισχύει μέχρι την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου!

*Οι παροχές δύναται να διαφοροποιούνται ανά club και για αυτό παρακαλούνται τα υποψήφια μέλη να ζητάνε αναλυτική ενημέρωση πριν την εγγραφή τους από του club που τους ενδιαφέρει.

**Η παροχή του δώρου “δύο μήνες PRIME συνδρομή” ισχύει για μη μέλη και δεν συνδυάζεται με ενεργή συνδρομή.

Related Articles

Back to top button
Close
Close