ΥΓΕΙΑ

Μέλι Στυλιαράς: το Ναυπακτιακό μέλι που κατακτά τις αγορές

Τα τελευταία χρόνια και μετά από μια περίοδο που η παραγωγή προϊόντων έδινε έμφαση στην ποσότητα και όχι τόσο στην ποιότητα, διαπιστώνουμε μια επιστροφή στη ζήτηση για αγνά, βιολογικά προϊόντα. Οι διατροφικές συνήθειες των καταναλωτών έχουν βελτιωθεί, όπως επίσης έχουν εξελιχθεί και οι τρόποι παραγωγής. Μια από τις πιο σημαντικές δραστηριότητες της βιολογικής γεωργίας είναι η μελισσοκομία, η οποία συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος και στη γεωργική και δασική παραγωγή μέσω της επικονίασης που γίνεται από τις μέλισσες, δηλαδή η γονιμοποίηση του άνθους για να γίνει καρπός. 


Το πιο διαδεδομένο προϊόν της μέλισσας είναι το μέλι από έλατο, πεύκο, βελανιδιά, θυμάρι και άνθη. Το μέλι, ένα προϊόν της μητέρας φύσης για τον άνθρωπο έχει ευεργετικές ιδιότητες, συμβάλλοντας στην ευζωία και μακροζωία του. Δεν είναι τυχαίο ότι το ελληνικό μέλι κατατάσσεται στην πρώτη θέση παγκοσμίως. 
Μια πρότυπη παραγωγή βιολογικών αλλά και συμβατικών μελισσοκομικών προϊόντων θα βρει κανείς στην περιοχή της Ναυπακτίας. Συγκεκριμένα τα προϊόντα Melenia και Melenia bio by Styliaras honey, αποτελούν τα πιο δημοφιλή τοπικά προϊόντα τόσο για την μοναδικότητα τους, όσο για την ποιότητα τους. Το βιολογικό ‭μ‬έλι‭, ‬δεν είναι εύκολη  υπόθεση‭. ‬Χρειάζεται κόπο‭, ‬εξειδίκευση‭, ‬χρόνο και θυσίες‬. Η ποσότητα παραγωγής είναι κατά πολύ μ‭ικρότερη‭, ‬οι έλεγχοι που απαιτούνται ‬είναι αυστηρότεροι και συχνότεροι. Ωστόσο ‭το αποτέλεσ‭μ‬α‬ χαρίζει στον καταναλωτή ένα προϊόν άριστης ποιότητας και διατροφικής αξίας.
Το συσκευαστήριο βρίσκεται στην περιοχή Δάφνη Ναυπακτίας, ενώ τα προϊόντα Melenia Bio συλλέγονται από μελίσσια της εταιρίας Στυλιαράς στην Κάτω Χώρα Ορεινής Ναυπακτίας σε υψόμετρο 860μ. Μεταξύ άλλων στα εξαιρετικά προϊόντα θα βρείτε μέλι από Έλατο‭,‬ Βελανιδιά‭, ‬Έλατο & Άνθη‭, ‬Θυμάρι‭, ‬Άνθη & Θυμάρι‭, ‬Κωνοφόρα & Άνθη, Γύρη, Πρόπολη και Βασιλικό πολτό.


Η εταιρία, με μεγάλη εξαγωγική δυναμική έχει τη δυνατότητα να συσκευάζει 1.350 κιλά ημερησίως σε συσκευασίες από 20gr μέχρι 10 κιλά. Τα τελευταία χρόνια έχει επεκτείνει την δραστηριότητα της με εξαγωγές σε αγορές του εξωτερικού και συνεχίζει τη μεγάλη της επιτυχία με σεβασμό στο περιβάλλον, μεράκι για αυτήν τη σπουδαία παραγωγική δραστηριότητα, αλλά και επαγγελματισμό. 
Η Styliaras honey διαθέτει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις: Πιστοποίηση ‭ISO 22000-2005 ‭για τυποποίηση‭, ‬‬αποθήκευση και ε‭μ‬πορία ‭μ‬ελιού‬. Άδεια από την Κτηνιατρική Υπηρεσία. Κωδικό συσκευασίας.Ένταξη στον το‭μ‬έα συσκευασίας από τη«‭ΔΗΩ‬» ‭για βιολογικά ‭μ‬έλια. ‬
ΕπικοινωνίαΥπεύθυνος:‭ ‬Γιάννης Στυλιαράς Τηλέφωνο:‭ ‬+302634302600Κινητό: +306977227343Email:‭ info@stiliarashoney.com‬Ιστότοπος‭:‭ ‭www.stiliarashoney.com‬‬‬Facebook : StiliarasHoney

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker