ΥΓΕΙΑ

Καμπανάκι από Καπραβέλο: Να κηρυχθεί η χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης – Μάσκες σε όλους

«Με εμβόλιο στα χέρια μας είναι δυνατόν να θρηνούμε τόσα θύματα;» αναρωτήθηκε ο συντονιστής Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου»

Για τις δραματικές καταστάσεις που βιώνουν τα νοσοκομεία της χώρας, από την έλευση του τέταρτου κύματος της πανδημίας στη χώρα, μίλησε στο Mega ο Νίκος Καπραβέλος, ο οποίος ζήτησε τη λήψη πρόσθετων μέτρων. 

«Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Η χώρα πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Γίνεται σφαγή των ανεμβολίαστων. Χρειάζονται άμεσα μέτρα, χάνονται άδικα άνθρωποι. Η μάσκα πρέπει να επιβληθεί σε όλους» είπε ο συντονιστής Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου»

«Χάνουμε ανθρώπους άδικα αυτή τη στιγμή. Με εμβόλιο στα χέρια μας είναι δυνατόν να θρηνούμε τόσα θύματα; Πρέπει όλοι να φοράμε διπλή μάσκα, γιατί μόνο έτσι θα αποφύγουμε το lockdown για τους ανεμβολίαστους. Να απελευθερωθεί η τρίτη δόση. Πολλοί συνάνθρωποί μας βλέπουν την κατάσταση, πολλοί δε μπορούν να προγραμματίσουν το ραντεβού για την 3η δόση», συμπλήρωσε ο κ. Καπραβέλος.

«Ο εμβολιασμένος έχει χώρο στη διασπορά, ωστόσο δεν κινδυνεύει τόσο να νοσήσει βαριά, πρέπει να ληφθούν περισσότερα μέτρα», τόνισε ο Νίκος Καπραβέλος.

Related Articles

Back to top button