ΕΛΛΑΔΑ

“Ξαναχτύπησε” ο ακροδεξιός Βίλντερς: Οι Έλληνες ξοδεύουν τα χρήματα «σε σουβλάκι και ούζο»

Ο Ολλανδός ακροδεξιός Γκέερτ Βίλντερς “ξαναχτύπησε” κατηγορώντας τους Έλληνες ότι ξοδεύουν τα χρήματα των Ευρωπαίων σε “σουβλάκια και ούζο”.

Την συγκεκριμένη άποψη του ο ακροδεξιός ηγέτης του Ολλανδικού «Κόμματος για την Ελευθερία»   την εξέφρασε σε ερώτηση που απηύθυνε  προς τον Ολλανδό υπουργό Οικονομικών Γερούν Ντάισελμπλουμ, χαρακτηρίζοντας την Ελλάδα “πηγάδι δίχως πάτο”.

Η ερώτηση έγινε με αφορμή την δόση των 8,5 δισ. που πρόκειται να λάβει η Ελλάδα, ως απόρροια της ολοκλήρωσης της δεύτερης αξιολόγησης .

Συγκεκριμένα η ερώτηση είχε ως εξής : “Συμμερίζεστε την άποψη που λέει ότι δεν μπορείτε να ξοδεύετε όλα τα χρήματά σας σε σουβλάκι και ούζο και στη συνέχεια να ζητάτε κοινωνικά επιδόματα; Αν ναι, πότε σκοπεύετε να πείτε στους Έλληνες ότι δεν θα ανταμείβονται άλλο πια για την απάτη και την εξαπάτηση τους; Αν όχι, πώς μπορεί να εξηγηθεί αυτό στους Ολλανδούς, οι οποίοι μόλις και μετά βίας μπορούν να τα βγάλουν πέρα;”

Ενώ η ερώτηση καταλήγει : “Σκοπεύετε να καταστήσετε σαφές προς την Ελλάδα ότι η Ολλανδία δεν θα πληρώσει ούτε μια δεκάρα από τα χρήματα των φορολογουμένων σε αυτό το πηγάδι δίχως πάτο;”

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button