ΕΛΛΑΔΑ

Βραυρώνα: Νεκρό σε χωματερή βρέθηκε το βρέφος

Νεκρό βρέθηκε στη χωματερή στη Βραυρώνα το βρέφος που είχαν πετάξει στα σκουπίδια οι γονείς του.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ακατάσχετη αιμορραγία στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα – Εξετάζεται αν το νεογνό γεννήθηκε  νεκρό ή αν γεννήθηκε ζωντανό και οι γονείς του το σκότωσαν

Μια σοκαριστική υπόθεση με ένα νεκρό νεογνό βρίσκεται σε εξέλιξη στη Βραυρώνα.

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί το τι ακριβώς έχει συμβεί με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως μετά τη γέννηση του βρέφους οι γονείς, οι οποίοι φέρονται να είναι από το Νεπάλ, το πέταξαν, με τη σορό του να εντοπίζεται σε χωματερή.

Αστυνομικές πηγές, μιλώντας στο protothema.gr, ανέφεραν πως η γυναίκα πήγε χθες το βράδυ στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» με αιμορραγία και οι γιατροί της είπαν ότι ήταν έγκυος χωρίς να μπορούν να προσδιορίσουν αν είχε προηγηθεί αποβολή ή κανονικός τοκετός. Πάντως, βιντεοληπτικό υλικό φέρεται να έχει καταγράψει τον άνδρα να πετάει στα σκουπίδια το νεογνό.

Στη συνέχεια κλήθηκαν οι Αρχές με αστυνομικούς να πηγαίνουν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που μένει το ζευγάρι και να διεξάγουν έρευνα. Σύμφωνα με πληροφορίες στο δωμάτιο υπήρχαν αίματα, τόσο στη λεκάνη της τουαλέτας, όσο στα σεντόνια αλλά και σε άλλα σημεία. Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε εξέλιξη χωρίς ακόμα να έχει διευκρινιστεί αν το παιδί γεννήθηκε νεκρό ή αν γεννήθηκε ζωντανό και οι γονείς το σκότωσαν. 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button