ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο ΣΟΚ: Η στιγμή της δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους

Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο της στιγμής της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων όπου έσπευσε για να ζητήσει ένα περιπολικό να τη συνοδεύσει στο σπίτι της γιατί ένιωσε τη ζωή της να απειλείται.

Όπως φαίνεται στο συγκλονιστικό βίντεο – ντοκουμέντο, η Κυριακή μόλις έχει βγει από το αστυνομικό τμήμα και μιλάει στο τηλέφωνο με την Άμεση Δράση, ενώ δίπλα της στέκεται ο φίλος της.

Όσο η ίδια μιλάει στο τηλέφωνο, εμφανίζεται ο 39χρονος γυναικοκτόνος, εκείνη τη στιγμή λέει στους αστυνομικούς του τηλεφωνικού κέντρου ότι «τον βλέπει» και γυρίζει με γοργό βήμα προς το αστυνομικό τμήμα, όταν ο 39χρονος αρχίζει να τρέχει κατά πάνω της και στη συνέχεια την μαχαιρώνει έξω ακριβώς από τον σκοπό του αστυνομικού τμήματος.

Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι ότι έξω ακριβώς από το αστυνομικό τμήμα, όπως φαίνεται στο βίντεο, υπάρχει ένα περιπολικό σε αντίθεση με όσα έχουν υποστηρίξει τόσο οι αστυνομικοί του τμήματος, ότι δεν υπάρχει περιπολικό, αλλά και όσα ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, η οποία είπε ότι υπήρχε περιπολικό αλλά ήταν σε περιπολία.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button