ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο: Καρέ καρέ η δολοφονία του Κούρδου σε καφετέρια στο Περιστέρι

Το έγκλημα που έγινε πριν από περίπου ένα χρόνο, εξιχνιάστηκε λίγες μέρες πριν και σύμφωνα με την αστυνομία  το θύμα εμπλεκόταν στη δολοφονία ενός Αλβανού στο Χαϊδάρι

Ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία  Κούρδου στην καφετέρια του γνωστού ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη στο Περιστέρι, πριν από περίπου ένα χρόνο, έφερε στη δημοσιότητα το Open. 

Η συγκεκριμένη υπόθεση εξιχνιάστηκε λίγες μέρες πριν και σύμφωνα με όσα έδειξαν οι έρευνες, το θύμα μετείχε στη δολοφονία ενός Αλβανού στο Χαϊδάρι. Η  δολοφονία του Κούρδου μπροστά στα μάτια πελατών της καφετέριας, ήταν πράξη αντεκδίκησης. Κοινός παρονομαστής στα δύο εγκλήματα είναι σύμφωνα με την αστυνομία η διακίνηση ναρκωτικών.

Στο βίντεο, διακρίνεται ο δράστης να μπαίνει οπλισμένος στην καφετέρια και στη συνέχεια πυροβολεί εν ψυχρώ τον Κούρδο. Στη συνέχεια, αντί να εξαφανιστεί, παραμένει στο σημείο και αρχίζει να χτυπάει το θύμα στο κεφάλι με το κοντάκι του όπλου του, ενώ αποφασίζει να αποχωρήσει, μόνο όταν το κοντάκι του όπλου σπάει και ο γεμιστήρας  πέφτει κάτω.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Related Articles

Back to top button