ΕΛΛΑΔΑ

Βαρύ πένθος στην κηδεία του 6χρονου Θωμά – Έφυγε και έδωσε ζωή σε επτά ανθρώπους

Επιθυμία των γονιών του τα χρήματα που προορίζονταν για την αγορά στεφάνων, να δοθούν για απινιδωτές στις σχολικές μονάδες της κοινότητας

Βαρύ πένθος στην κηδεία του 6χρονου Θωμά από τα Γρεβενά που έχασε απρόσμενα τη ζωή του, όταν υπέστη ανακοπή καρδιάς ενώ βρισκόταν στο σπίτι του πριν από λίγες μέρες, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Με πόνο ψυχής και με δάκρυα στα μάτια η οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και συμπολίτες τους είπαν το τελευταίο «αντίο» σήμερα στον 6χρονο Θωμά, καθώς συνόδευσαν το μικρό αγγελούδι στην τελευταία του κατοικία.

Με το θάνατό του ο Θωμάς με τα όργανά του χάρισε ζωή σε επτά άλλους ανθρώπους -σε Ελλάδα και Ιταλία- που αναζητούσαν μόσχευμα, για να συνεχίσουν να ζουν.

Το μεγαλείο ψυχής της οικογένειας συνεχίστηκε και αυτή την πένθιμη μέρα, καθώς ζητήθηκε αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα για την αγορά απινιδωτών, που θα τοποθετηθούν στις σχολικές μονάδες των Γρεβενών.

Το πένθος είναι βαρύ στην πόλη, πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην εξόδιο ακολουθία, που τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας παρουσία του Μητροπολίτη Γρεβενών Δαβίδ και πολλών ιερέων, καθώς ο παππούς του 6χρονου Θωμά είναι ιερέας.

Πηγή: ertnews.gr

Related Articles

Back to top button