ΕΛΛΑΔΑ

Τρόμος στον Πειραιά: Αδίστακτος ληστής μαχαίρωσε υπάλληλο περιπτέρου για να αρπάξει τις εισπράξεις

«Αν δεν μου πεις πού είναι τα υπόλοιπα χρήματα, θα σε μαχαιρώσω» τον απειλούσε

Σκηνές τρόμου έζησε ένας υπάλληλος σε περίπτερο στον Πειραιά μετά από επίθεση που δέχτηκε από ληστή τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Δέχθηκε μαχαιριές από φαλτσέτα σε διάφορα σημεία του σώματός του και τώρα νοσηλεύεται.

Πώς ξεκίνησε η «εφιαλτική» περιπέτεια

Ο ληστής προσπάθησε αρχικά να μπει στο περίπτερο από την πόρτα, αλλά την βρήκε κλειδωμένη. Τότε ήταν που ο νεαρός ληστής αποφάσισε -αναγκαστικά- να εμφανιστεί από την μπροστινή πλευρά. Πήρε φόρα και κάνοντας ένα σάλτο εισέβαλε από το παράθυρο εξυπηρέτησης.

«(Μπήκε) από εκεί που παραδέχομαι λεφτά και δίνω ρέστα. Απλά ήρθε, πήρε φόρα, έκανε ένα σάλτο και μπήκε μέσα. Ήταν μικρόσωμος σε μέγεθος οπότε δεν ήταν και δύσκολο να χωρέσει» είπε αρχικά το θύμα της επίθεσης μιλώντας στο Live News στο Mega για τα όσα έζησε.

Έβγαλε ψεύτικο όπλο και απαίτησε τα χρήματα του ταμείου

«Μπήκε μέσα, μου έβγαλε ένα πιστόλι που μάλλον ήταν ψεύτικο. Μου είπε «δώσε μου τα λεφτά του ταμείου». Του άνοιξα το ταμείο να του δώσω τα λεφτά» είπεν αρχικά και συνέχισε: «Δεν του έφταναν τα λεφτά, ήθελε κι άλλα».

«Αν δεν μου πεις πού είναι τα υπόλοιπα χρήματα, θα σε μαχαιρώσω»

Αφού ο υπάλληλος έδωσε τα χρήματα στον δράστη, εκείνος στη συνέχεια τα παρέδωσε στον συνεργό του. Όμως η δράση του δεν σταμάτησε εκεί, καθώς επέστρεψε ξανά στο περίπτερο απαιτώντας και τις υπόλοιπες εισπράξεις.

Τον μαχαίρωσε με φαλτσέτα στο πόδι και τα πλευρά

Τότε ήταν που ξεκίνησε το μαρτύριο: «Του λέω ”δεν έχω άλλα’’. Μου λέει ”πού έχεις τα υπόλοιπα χρήματα;’’ Και άρπαξε μία φαλτσέτα, την οποία την χρησιμοποιούσαμε εμείς για να ανοίγουμε κούτες από παραγγελίες και προμηθευτές, και με αυτή τη φαλτσέτα ξεκίνησε να με μαχαιρώνει και μου λέει «αν δεν μου πεις πού είναι τα υπόλοιπα χρήματα, θα σε μαχαιρώσω»» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπάλληλος του περιπτέρου.

Τελικά, ο υπάλληλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μαχαιριές στο πόδι και τα πλευρά.

«Φόραγε κουκούλα και full face για τα να μην φαίνονται πρόσωπα και γάντια. Με μαχαίρωσε στο πόδι και στην κοιλιά. Ακόμα νοσηλεύομαι» είπε ολοκληρώνοντας.

Related Articles

Back to top button