ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο με 18χρονο στο Χαλάνδρι: Έκανε κόντρες με φίλο του

Η κόντρα με φίλο του, τα ξημερώματα της Τρίτης (28.06.2022) στη λεωφόρο Παπανικολή στο Χαλάνδρι στάθηκε μοιραία για τον 18χρονο. Η αιτία πίσω από το σοκαριστικό τροχαίο δεν άργησε να αποκαλυφθεί. 

Ήταν στις 04:00 τα ξημερώματα όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 18χρονος έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε ένα δέντρο σε διαχωριστικό διάζωμα στη λεωφόρο Παπανικολή στο Χαλάνδρι. Από την πρόσκρουση, το δέντρο ξεριζώθηκε και ο 18χρονος εγκλωβίστηκε στη άμορφη μάζα σιδερικών. Το τροχαίο “σήκωσε” στο πόδι τους κατοίκους της περιοχής που βγήκαν στο δρόμο να δουν τι είχε συμβεί. 

ADS

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας Αγίας Παρασκευής δεν άργησαν να καταλήξουν στο συμπέρασμα για το τι είχε συμβεί. Τα σενάρια αρχικά ήταν δυο: είτε ο 18χρονος να έκανε κόντρες με άλλο αυτοκίνητο και να έχασε τον έλεγχο του δικού του με αποτέλεσμα τη μοιραία πρόσκρουση στο δέντρο είτε συγκρούστηκε με άλλο όχημα, το οποίο είχε εγκαταλείψει το σημείο του τροχαίου. 

Τα πράγματα ξεδιάλυναν πολύ γρήγορα. Λίγο μετά τις 12:00 έγινε γνωστό πως είχε κληθεί για κατάθεση ένας άλλος νεαρός. Τελικά, η κατάθεση οδήγησε σε σύλληψη, αφού η Τροχαία εκτιμά πως οι δυο νεαροί έκαναν κόντρες και γι’ αυτό ο 18χρονος έχασε τον έλεγχο, πέφτοντας πάνω στο δέντρο με αποτέλεσμα να σκοτωθεί. 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button