ΕΛΛΑΔΑ

Τρίκαλα: Πέρασε ναρκωτικά στις φυλακές κρύβοντας τα σε παπούτσια

Ο κρατούμενος έπεισε έναν ομοεθνή του να κρύωει σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών μέσα σε αθλητικά παπούτσια που του έφερε

Να εκμεταλλευτεί την κράτησή του στις φυλακές της Μπαλκούρας στα Τρίκαλα για να βγάλει κέρδος πουλώντας ναρκωτικά στους συγκρατουμένους του ήθελε ένας αλλοδαπός και έπεισε έναν ομοεθνή του να του “περάσει” σημαντικές ποσότητες κρυμμένες μέσα σε αθλητικά παπούτσια.

Ο δεύτερος αλλοδαπός εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου στις φυλακές, με σκοπό να παραδώσει στον κρατούμενο είδη ένδυσης. Όμως, κατά τον έλεγχο που έγινε από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, διαπιστώθηκε ότι είχε κρύψει μέσα σε ένα ζευγάρι υποδημάτων δύο συσκευασίες με κοκαΐνη σε μορφή σκόνης βάρους 13,5 γραμμαρίων, άλλες δύο με κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή “σοκολάτας” συνολικού βάρους 64,1 γραμμαρίων και δύο ακόμη με μια άγνωστη ουσία μπεζ χρώματος σε μορφή “βράχου” βάρους 12,5 γραμμαρίων. 

Οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών σε χώρο κράτησης, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων. Δείγμα της άγνωστης ουσίας παραδόθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να εξακριβωθεί το είδος της.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button