ΕΛΛΑΔΑ

Τρένο από Χαλκίδα προσέκρουσε σε δέντρο στον Άγιο Στέφανο

Το τρένο έπεσε πάνω σε δέντρο που βρισκόταν στις ράγες στο ύψος του Αγίου Στεφάνου. Κανείς από τους 110 επιβάτες της αμαξοστοιχίας δεν τραυματίστηκε…

Τυχεροί στάθηκαν οι επιβάτες σε τρένο που είχε ξεκινήσει το μεσημέρι από την Χαλκίδα για την Αθήνα. Στο ύψος του Αγίου Στεφάνου, η αμαξοστοιχία έπεσε πάνω σε δέντρο που είχε καταλήξει στις ράγες. Ο μηχανοδηγός είχε προλάβει να μειώσει ταχύτητα και έτσι δεν υπήρξαν τραυματισμοί και εκτροχιασμός. Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση, μέχρι να διαπιστωθεί πως όλοι όσοι βρίσκονταν στα βαγόνια, ήταν καλά στην υγεία τους.

Πρόκειται για την αμαξοστοιχία 1547 που ακινητοποιήθηκε στο ύψους του Αγίου Στεφάνου. Αναμένονται μεγάλες καθυστερήσεις με συνεργείο να ειδοποιείται για να απομακρύνει το δέντρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπάρχει κανένας τραυματισμός επιβατών και προσωπικού. Λόγω της σύγκρουσης αναμένονται σημαντικές καθυστερήσεις.

Στο σημείο σπεύδει συνεργείο για να απομακρύνει το δέντρο που έπεσε και να μπορέσει το τρένο να συνεχίσει το ταξίδι του.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button