ΕΛΛΑΔΑ

Τραγική κατάληξη στην Χαλκιδική: Βρέθηκε απανθρακωμένη η 31χρονη

Απανθρακωμένη βρέθηκε η 31χρονη που είχε εξαφανιστεί στην Χαλκιδική

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση της εξαφάνισης της 31χρονης Μαριάννας Βλαχοπάνου, της οποίας τα ίχνη χάθηκαν από την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου από το χωριό Γαλαρινός της Χαλκιδικής, καθώς η σορός της εντοπίστηκε απανθρακωμένη σε οικοδομή.

Σύμφωνα με το ThessToday.gr, η ομάδα του ΟΦΚΑΘ, που είχε αναλάβει τις έρευνες για τον εντοπισμό της από χθες Κυριακή (20.11.2022) το βράδυ μετά την εξαφάνισή της από τη Χαλκιδική, εντόπισε τη σορό της σε εγκαταλελειμμένη οικοδομή στον Γαλαρινό, κοντά στο σπίτι που τη φιλοξενούσε φίλη της.

Αμέσως κλήθηκε η ΕΛ.ΑΣ. και απέκλεισε το σημείο. Υπενθυμίζεται ότι επικρατούσε ανησυχία για τη ζωή της 31χρονης μετά την εξαφάνισή της, αφού είχε πάρει μόνο το κινητό της μαζί, χωρίς να κουβαλάει χρήματαή ταυτότητα πάνω της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, άφησε ένα σημείωμα στο σπίτι της φίλης της και εξηγούσε τους λόγους που ήθελε να χαθούν τα ίχνη της.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι η τραγική κατάληξη στην υπόθεση της εξαφάνισης έχει να κάνει με ερωτική απογοήτευση της 31χρονης, επειδή στο σημείωμα ανέφερε ένα πρόσωπο με το οποίο φέρεται να είχε αναπτύξει σχέση το προηγούμενο διάστημα.

Related Articles

Back to top button