ΕΛΛΑΔΑ

Το «ΖΑΡΙ» έγινε θέμα εξέτασης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο

Η Μαρίνα Σάττι, μπορεί να μην κέρδισε μια θέση στην τελική δεκάδα της Eurovision, όμως, κέρδισε μια «θέση» στα θέματα των φετινών εξετάσεων, αφού το ζάρι της το έριξε και αυτό… έπεσε σε γραπτό του Πάντειου.

Συγκεκριμένα, καθηγητής στο μάθημα «Ανθρωπολογία της Τέχνης» του 2ου έτους του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού, αποφάσισε να εξετάσει τους φοιτητές του… στο «Ζάρι»! Καλά, ο καθηγητής είναι ένας μικρός θεούλης.

Δείτε το θέμα:

Όπως μπορείς να δεις στην πιο πάνω pic, η άσκηση αναφέρεται στη διαμάχη στα social media γύρω από το κομμάτι και ζητάει από τους φοιτητές να ερμηνεύσουν το γεγονός…

Η αλήθεια είναι ότι η Σάττι «άναψε φωτιές» και σχολιάστηκε με πολλούς και διάφορους τρόπους. Θετικούς, αλλά και αρνητικούς. Ωστόσο, την ώρα που όλοι «τσακώνονταν» μεταξύ τους για το «Ζάρι», κανενός το μυαλό δεν φανταζόταν πως η «διαμάχη» αυτή θα γινόταν θέμα τελικών εξετάσεων!

Το τραγικό είναι πως το συγκεκριμένο θέμα αποδείχθηκε τελικά «παγίδα», τόσο για τη Μαρίνα, όσο και για τους φοιτητές που -μάλλον- ο πόνος τους ήρθε τελικά, αφού η 1η δεν μπήκε καν δεκάδα και οι δεύτεροι φαίνεται να κόπηκαν!

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button