ΕΛΛΑΔΑ

«Το σκότωσαν αυτοί που το βάφτισαν» – Θρήνος στο Ζεφύρι για τον 8χρονο

Απαρηγόρητοι και μη μπορώντας να συνειδητοποιήσουν τα όσα συνέβησαν εμφανίζονται οι γονείς του 8χρονου που κατέληξε από πυρά στην αυλή του σπιτιού του

Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να παρηγορήσει τους γονείς του 8χρονου παιδιού που κατέληξε από πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του, στο Ζεφύρι, ενώ έπαιζε στην αυλή.

Υπενθυμίζεται πως το φονικό είναι αποτέλεσμα της διαμάχης δύο οικογενειών Ρομά. Μάλιστα, η οικογένεια του άτυχου παιδιού είχε απομακρυνθεί από την περιοχή για ένα διάστημα προκειμένου να «πέσουν οι τόνοι». Κανείς τους δεν φανταζόταν ότι η επιστροφή τους θα είχε αυτό το αποτέλεσμα.

Το in βρέθηκε στο σπίτι όπου συνέβη η τραγωδία, με τις εικόνες και τα βίντεο να αποτυπώνουν τον ανυπολόγιστο πόνο των δύο γονιών και των συγγενών, για την τραγική κατάληξη του ανηλίκου.

«Οι ίδιοι το βάφτισαν, οι ίδιοι το σκότωσαν»

Η μητέρα του παιδιού δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ώρες

Συγγενείς και φίλοι προσπαθούν να συμπαρασταθούν στη μητέρα του 8χρονου

Ανείπωτος ο πόνος

Σημάδι από σφαίρα στη τζαμαρία του σπιτιού

Σημάδια από τις σφαίρες στους τοίχους του σπιτιού

Σημάδια από σφαίρες σε κάθε σημείο

Έξω από το σπίτι της οικογένειας που σημειώθηκε η τραγωδία

«Αυτοί που το βάφτισαν το σκότωσαν»

Η μητέρα του 8χρονου περιγράφει τις δραματικές στιγμές της επίθεσης περιγράφοντας πώς προσπάθησε να σώσει τα παιδιά της από τους πυροβολισμούς.

«Τους είδα όλους… τους κατάλαβα. Πήρα τα μωρά και τα πήγα μέσα. Μετά ξαναβγήκα έξω, αυτοί κατέβηκαν όλοι κάτω και άρχισαν να πυροβολούν επάνω μας και μετά ήρθαν μπροστά στο σπίτι… είχαν καραμπίνα και πιστόλια… το παιδί το πέτυχαν στο μάτι».

Η ίδια αποκάλυψε πως δεν είναι η πρώτη φορά που έχουν φασαρίες με τα συγκεκριμένα άτομα και σύμφωνα με τα λεγόμενά της, οι δράστες είχαν βαφτίσει το 8χρονο παιδί.

Related Articles

Back to top button